fbpx

Α1 Ανδρών: Κοντά στη μαθηματική εξασφάλιση του τίτλου ο Ολυμπιακός

Α1 Ανδρών: Κοντά στη μαθηματική εξασφάλιση του τίτλου ο Ολυμπιακός

Στην Α1 ανδρών το μεγαλύτερο μέρος της δράσης ήταν και την Κυριακή (12/2) στο ΣΕΦ, ενώ δύο συναντήσεις έγιναν στα Χανιά..

Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε της Ελευσίνας με 4-0 και με το απόλυτο των νικών παραμένει μεγάλο φαβορί για τη διατήρηση της πρώτης θέσης, τρεις αγωνιστικές πριν από τη λήξη. Το Ρέθυμνο δεν έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για τα ματς αυτού του διημέρου, με την έννοια ότι παράταξε ελλιπή ομάδα, έχασε και από τα Χανιά, πέφτοντας στην 4η θέση. Τα Χανιά σημείωσαν τη δεύτερη νίκη τους, αλλά έχοντας κι έναν μηδενισμό δεν αποφεύγουν τον υποβιβασμό.

Στο ΣΕΦ ο Παναθηναϊκός επιβεβαίωσε τον ρόλο του φαβορί, εύκολα με τον Ίφιτο Πατρών, πιο δύσκολα με το Πέρα Αθηνών και συμπληρώνοντας τα 15 ματς βρίσκεται πλέον 1 πόντο πίσω από τον Ολυμπιακό. Η μεγάλη μεταξύ τους αναμέτρηση γίνεται στις 11/3.

Το Πέρα έδωσε 2 ακόμα αγώνες την Κυριακή (12/2), ο ένας εξ αναβολής με τον Παναθηναϊκό και πήρε τους 3 βαθμούς, που ήθελε με νέες αξιόλογες εμφανίσεις. Προσπέρασε το Ρέθυμνο και όλα δείχνουν ότι θα τερματίσει στην 3η θέση, όπως την περίοδο 21-22.

Τα αποτελέσματα της Κυριακής (12/2) στην Α1 Ανδρών:

Στο ΣΕΦ:
Παναθηναϊκός-Ίφιτος Πατρών 4-0
ΑΣ Πέρα-ΑΟ Ταταύλα 4-3
ΑΣΕΑ Καβάλας-ΑΕΚ 0-4
Πέρα-Παναθηναϊκός (εξ αναβολής) 1-4

Στα Χανιά:
ΟΕΑ Ρεθύμνου-ΟΑ Χανιών 1-4
Ολυμπιακός-ΓΑΣ Ελευσίς 4-0

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πινγκ Πονγκ