fbpx

Γιάννης Σγουρόπουλος στο ApexSports.gr: «Στόχος η πρώτη θέση στην Pro A με την Ενεμπόν»

Γιάννης Σγουρόπουλος στο ApexSports.gr: «Στόχος η πρώτη θέση στην Pro A με την Ενεμπόν»

Την πρώτη του νίκη στο Γαλλικό πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης «Pro A» πανηγύρισε ο Γιάννης Σγουρόπουλος, στην εκτός έδρας επικράτηση της Ενεμπόν επί της Καέν με 3-0, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής.

Ο τετράκις πρωταθλητής Ευρώπης των νεαρών ηλικιών κατάφερε να επιστρέψει από το εις βάρος του 2-0 σετ, και να επιβληθεί του Γάλλου πρωταθλητή, Στεφάν Ουές, με 3-2 σετ, ο οποίος έχει αγωνιστεί και με τα χρώματα του ΑΣ Πέρα Αθηνών στο παρελθόν.

Ο Γιάννης Σγουρόπουλος, μιλώντας αποκλειστικά στο ApexSports.gr, ανέφερε το τι χρειάστηκε για να επιστρέψει στη διεκδίκηση του παιχνιδιού, τις επόμενες αναμετρήσεις του στο άμεσο μέλλον, αλλά και τους στόχους που έχει θέσει, τόσο σε ομαδικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Σχετικά με το πως κατάφερε να επιστρέψει από το εις βάρος του 2-0 στα σετ, είπε: «Η αλήθεια είναι πως ένιωθα αρκετά από κάτω στο παιχνίδι. Οπότε άλλαξα τακτική μετά το 2-0, και εκμεταλλεύτηκα τα λάθη του αντιπάλου, που από εκείνο το σημείο και μετά έκανε αρκετά».

Σχετικά με το αν θα αγωνιστεί στα ημιτελικά του Europe Cup με την Ενεμπόν, είπε: «Ναι θα αγωνιστώ και τη Δευτέρα (13/02), αλλά και την Τετάρτη (15/02), κόντρα στην Ποντουάζ».

Σχετικά με τους στόχους που έχει θέσει, τόσο σε ομαδικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο, είπε: «Με την Ενεμπόν ο βασικός μας στόχος είναι πάντα η πρώτη θέση στο Γαλλικό πρωτάθλημα (Pro A). Σε προσωπικό επίπεδο, θα έλεγα να έχω όσο το δυνατόν καλύτερες εμφανίσεις σε διεθνή τουρνουά, ώστε να με βοηθήσει αυτό στην άνοδο στον παγκόσμια πίνακα αξιολόγησης».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πινγκ Πονγκ