fbpx

Με έντονο “άρωμα” Ελλάδας η 2η φάση στις National κατηγορίες της Γαλλίας

Με έντονο “άρωμα” Ελλάδας η 2η φάση στις National κατηγορίες της Γαλλίας

Για άλλη μια χρονιά, πολλοι Έλληνες αθλητές της επιτραπέζιας αντισφαίρισης, αγωνίζονται σε ομάδες της Γαλλίας.

Μάλιστα, η εκπροσώπηση των Ελλήνων αρχίζει από τις κορυφαίες επαγγελματικές λίγκες (στην Pro A ανδρών με τον Γιάννη Σγουρόπουλο, στην Pro B με τον Γιάννη Βλοτινό, στην Pro B γυναικών με την Κατερίνα Τόλιου και την Ελισάβετ Τέρπου) και απλώνεται, όπως κάθε χρόνο με πλήθος αθλητών, στις λεγόμενες National κατηγορίες (δηλαδή από την 3η έως την 5η της χώρας).

Το Σάββατο (21/1) δόθηκε η εκκίνηση στη 2η φάση των National πρωταθλημάτων της περιόδου 2022-2023 και αγωνίστηκαν περισσότεροι από 10 αθλητές μας.

Η συνέχεια περιλαμβάνει επίσης γκρουπ, οι αγωνιστικές θα ολοκληρωθούν τον Μάιο και στην πορεία έχουν να μετάσχουν αρκετοί ακόμα Έλληνες επίλεκτοι, οι οποίοι δεν μπόρεσαν να είναι παρόντες στην πρεμιέρα.

Με βάση πάντα τα στοιχεία, που δίνει η γαλλική ομοσπονδία του αθλήματος (FFTT), το ξεκίνημα στη χρονιά θα γίνει με τους Κωνσταντίνο Κωνσταντινόπουλο, Τάσο Ρηνιώτη, Γιώργο Κωνσταντινόπουλο, Νίκο Αντωνιάδη, Γεράσιμο Χατζηλυγερούδη, Δημήτρη Κορδούτη, Στράτο Δαμιανή, Σωκράτη Γιαννούτσο, Αντώνη Μαλινάκη, Κωνσταντίνο Λυκοστράτη, Φώτη Αρβανίτη και Ιωάννα Γερασιμάτου.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πινγκ Πονγκ