fbpx

Α1 Ανδρών: Με τον εξ αναβολής αγώνα Παναθηναϊκός-Ταταύλα θα ξεκινήσει το 2023

Α1 Ανδρών: Με τον εξ αναβολής αγώνα Παναθηναϊκός-Ταταύλα θα ξεκινήσει το 2023

Ο εξ αναβολής αγώνας του Παναθηναϊκού ΑΟ με τον ΑΟ Ταταύλα για την Α1 κατηγορία των ανδρών θα διεξαχθεί ανήμερα των Θεοφανίων, την Παρασκευή (6/1, 18:00) στην ομοσπονδιακή αίθουσα του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας και θα αποτελέσει την πρώτη αγωνιστική δραστηριότητα στο άθλημα για τη νέα χρονιά.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι για την 3η αγωνιστική της Α1 ανδρών και είχε αναβληθεί από την αρχή της σεζόν μετά από σχετικό αίτημα του Παναθηναϊκού για το πρώτο αγωνιστικό διήμερο λόγω συμμετοχής αθλητών του στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Κίνας. Τα Ταταύλα θα κλείσουν την Παρασκευή τα ματς του 1ου γύρου, ενώ ο Παναθηναϊκός θα δώσει ένα ακόμα εξ αναβολής παιχνίδι για να κάνει το ίδιο. Για την Κυριακή (8/1, 13;00), είναι προγραμματισμένη η αναμέτρηση με την ΑΕΚ, που ήταν να γίνει στη 2η αγωνιστική.

Στο ίδιο πρωτάθλημα, δεν θα διεξαχθούν το διήμερο που έρχεται οι συναντήσεις του ΑΣ Πέρα Αθηνών, διότι ο βασικός αθλητής του Παντασάκ Τανβιριγιαβετσακούλ από την Ταϊλάνδη θα πάρει μέρος στο Ασιατικό Κύπελλο, που θα λάβει χώρα στην Ντόχα του Κατάρ από τις 6 έως τις 12 Ιανουαρίου.

Τέλος, αναβλήθηκαν οι αγώνες του με τα Χανιά, τον ΑΣΕΑ Καβάλας και Παναθηναϊκό στη 10η, την 11η και τη 12η αγωνιστική αντίστοιχα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Πινγκ Πονγκ