fbpx

Ανασκόπηση Πινγκ Πονγκ 2022

Ανασκόπηση Πινγκ Πονγκ 2022

Το 2022 παραχωρεί τη θέση του στο 2023 και σίγουρα οι Έλληνες αθλητές του Πινγκ Πονγκ αλλά και οι ελληνικές ομάδες και έχουν να θυμούνται πολλά από την χρόνια που πέρασε.

Τόσο σε ατομικό, όσο και σε συλλογικό επίπεδο η Ελλάδα μέτρησε διακρίσεις και τίτλους, με τον φίλαθλο κόσμο του αθλήματος να βιώνει όμορφες στιγμές.

Παρακάτω βρίσκονται 8+1 διακρίσεις – τίτλοι με τον ελληνικό στοιχείο να είναι σε όλες τις διοργανώσεις.

Αναλυτικά:

Αήττητο πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό

Η χρόνια ξεκίνησε βρίσκοντας τον Ολυμπιακό Πρωταθλητή Ελλάδας στο πινγκ πονγκ γυναικών και μάλιστα χωρίς να ηττηθεί σε κανένα ματς.

Πρωτιά για Σγουρόπουλο και Παρίδη

Ο Γιάννης Σγουρόπουλος και η Κωνσταντίνα Παρίδη τον Φεβρουάριο (27/2/22) αναδείχτηκαν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, πρωταθλητές Ελλάδας στην επιτραπέζια αντισφαίριση, στο απλό ανδρών και το απλό γυναικών αντίστοιχα, για την περίοδο 2021-2022.

Οι Κυπελλούχοι της σεζόν

O Ολυμπιακός στους άνδρες και ο Παναθηναϊκός στις γυναίκες αναδείχθηκαν Κυπελλούχοι Ελλάδας στον πινγκ πονγκ.

Πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το πρωτάθλημα για τη σεζόν 201-2022 στο πινγκ πονγκ ανδρών, μετά το 3-1 επί του Παναθηναϊκού στην ομοσπονδιακή αίθουσα του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας.

Πρώτος ευρωπαϊκός τίτλος για ελληνική ομάδα

Πρώτη ευρωπαϊκή κούπα για ελληνικό σύλλογο στο πινγκ πονγκ, με τον Παναθηναϊκό να κερδίζει στον τελικό την Τσεχική Κουμλόφ. Η γυναικεία ομάδα πινγκ του Παναθηναϊκού έγραψε ιστορία αφού έγινε η πρώτη ελληνική ομάδα που πήρε ευρωπαϊκό τίτλο στο άθλημα, καθώς νίκησε στον τελικό του Europe Trophy την Τσεχική Κουμλόφ με 3-1.

Χρυσό για την Γκαϊντατζή

Η Λεμονιά Γκαϊντατζή κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο διπλό κορασίδων στο βαλκανικό πρωτάθλημα πινγκ πονγκ στην πόλη Αλμπένα της Βουλγαρίας. Η Ελλάδα κατέκτησε χρυσό μετάλλιο σε βαλκανικό πρωτάθλημα νέων μετά από 14 χρόνια.

Η Εθνική ομάδα επιτραπέζιας αντισφαίρισης κέρδισε την Ισπανία και κατέκτησε το χάλκινο στους Μεσογειακούς Αγώνες.

Τρίτη θέση για τον Γκιώνη

Ο Παναγιώτης Γκιώνης έπειτα από εξαιρετική παρουσία κατέκτησε την 3η θέση στο WTT Feeder της Γερμανίας, στο Ντίσελντορφ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πινγκ Πονγκ