fbpx

Με πέντε αθλητές η Ελλάδα στο Αυστριακό WTT Youth Contender

Με πέντε αθλητές η Ελλάδα στο Αυστριακό WTT Youth Contender

Η σειρά των τουρνουά νέων της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας για το 2023 ανοίγει τον Ιανουάριο στην Αυστρία κι εκεί θα βρίσκεται και η ελληνική επιτραπέζια Αντισφαίριση.

Το Open της κατηγορίας World Table Tennis Youth Contender θα γίνει στο Λιντς από τις 11 έως τις 14 Ιανουαρίου 2023, θα έχει μεγάλη απήχηση, όπως κάθε χρόνο και από ελληνικής πλευράς έχουν δηλώσει συμμετοχή 4 αθλήτριες και 1 αθλητής.

Συγκεκριμένα, πρόκειται να αγωνιστούν η 19χρονη Μαλαματένια Παπαδημητρίου του Ολυμπιακού ΣΦΠ, η Κατερίνα Αλεξούδη του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, η Ευαγγελία Μεραμβελλιωτάκη του Ολυμπιακού, που άγουν το 17ο έτος της ηλικίας τους, η Ζωή Καζάκου του ΟΑ Χανίων, που είναι στα 16 της και ο 12χρονος Κωνσταντίνος Αλεξούδης του ΓΣ Φιλία Ορεστιάδας. Το παραδοσιακά δυνατό event θα γίνει στο Tips Arena Linz και για πρώτη φορά σε αυτόν τον θεσμό θα διεξάγει μαζί αγώνες αγοριών και κοριτσιών.

Μάλιστα, η σημερινή πρωταθλήτρια Ελλάδας του απλού νεανίδων Παπαδημητρίου θα είναι παρούσα στην Αυστρία στην κατηγορία Under 19. Η πρωταθλήτρια Ελλάδας του απλού κορασίδων το 2020 Μεραμβελλιωτάκη, η Αλεξούδη, που αγωνίστηκε το καλοκαίρι με την εθνική νεανίδων σε Ευρωπαϊκό και Βαλκανικό πρωτάθλημα και η Καζάκου, που επίσης μετείχε ως κορασίδα στις ίδιες διοργανώσεις, θα πάρουν μέρος στις κατηγορίες Under 17 και Under 19.

Ο δευτεραθλητής Ελλάδας του απλού παμπαίδων Κωνσταντίνος Αλεξούδης, που μέσα στο 2022 έχει πάρει τις πρώτες διεθνείς εμπειρίες, θα αγωνιστεί στις κατηγορίες Under 13 και Under 15.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πινγκ Πονγκ