fbpx

Περιφερειακό ατομικό Α/Γ: Μπόσκοβιτς και Μεραμβελλιωτάκη νικητές στην Αττική

Περιφερειακό ατομικό Α/Γ: Μπόσκοβιτς και Μεραμβελλιωτάκη νικητές στην Αττική

Το Περιφερειακό ατομικό πρωτάθλημα αποτέλεσε το Σαββατοκύριακο, 17 και 18 Δεκεμβρίου, το πρώτο μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης ανδρών-γυναικών.

Έγινε σε 5 περιοχές της χώρας, ανέδειξε τους τοπικούς νικητές και παράλληλα έδωσε προκρίσεις στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα, το οποίο έχει οριστεί για τις 25-26 Μαρτίου 2023 στο Αμύνταιο Φλώρινας.

Οι αγώνες για την Αττική και νησιά φιλοξενήθηκαν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Οι άνδρες ήταν 51 και αγωνίστηκαν και τις δύο ημέρες, οι γυναίκες ήταν 22 και είχαν παιχνίδια μόνο το Σάββατο (17/12). Στους άνδρες ανακηρύχτηκε πρωταθλητής ο Γιάννης Μπόσκοβιτς. Στον συναρπαστικό τελικό ο αθλητής του ΑΟ Ταταύλα (νούμερο 1 φαβορί) έκαμψε τον Στάθη Μανωλόπουλο της ΑΕ Αθηνά Μαγκουφάνας (Νο 2) με 3-2 σετ (11-9, 6-11, 7-11, 11-3, 11-6). Την 3η θέση “μοιράστηκαν” ο Γιώργος Κυριόπουλος (ΑΣ Το Γυμνάσιο) και ο Κωνσταντίνος Στάμου (ΓΑΣ Ελευσίς).

Στις γυναίκες το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Ευαγγελία Μεραμβελλιωτάκη. Η νεαρή αθλήτρια του Ολυμπιακού ΣΦΠ επιβλήθηκε στον τελικό της Θάλειας Κορδούτη από τον ΑΟ Άρης 2006 με 3-0 σετ (11-4, 12-10, 11-6). Το χάλκινο μετάλλιο πήραν η Ζωή Καζάκου (Ο Χανίων) και η Μαίρη Κουκουτού (ΓΑΟ Πειραιά).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πινγκ Πονγκ