fbpx

Παναγιώτης Γκιώνης: «Η πορεία μου στο Ντίσελντορφ ήταν πολύ καλή»

Παναγιώτης Γκιώνης: «Η πορεία μου στο Ντίσελντορφ ήταν πολύ καλή»

Τρίτος αναδείχθηκε ο Παναγιώτης Γκιώνης στο World Table Tennis Feeder της Γερμανίας, που ολοκληρώνεται το απόγευμα της Παρασκευής 25/11 στο Ντίσελντορφ. Το μεσημέρι έδωσε συγκλονιστικό ημιτελικό με το 1ο φαβορί του τουρνουά, τον τεράστιο Ντμίτρι Οβτσάροφ, έχοντας αποκτήσει και το προβάδισμα κάποια στιγμή με 3-2 σετ, αλλά στο τέλος λύγισε με 4-3.

Μετά τον αποκλεισμό του από τη διοργάνωση, ο Γκιώνης σε συνέντευξη που έδωσε αναφέρθηκε στην πορεία του στο Ντίσελντορφ, για το ποιοι αντίπαλοι τον δυσκόλεψαν περισσότερο, ενώ ολοκλήρωσε μιλώντας για έναν τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε.

«Η πορεία μου στο Ντίσελντορφ ήταν πολύ καλή. Πριν αρχίσει το τουρνουά δεν ένιωθα σίγουρος ότι θα βρω ρυθμό, ότι θα αποδώσω όπως πριν από τον τραυματισμό μου και στον πρώτο αγώνα με τον Λεβένκο δεν είχα τόση σταθερότητα», είπε αρχικά ο Παναγιώτης Γκιώνης.

«Μετά από το ματς με τον Φενγκ από την Ταϊπέι όμως, και ειδικά όπως με την ανατροπή που πέτυχα στο σκορ, πήρα τρομερή ψυχολογία και άρχισα να νιώθω πολύ καλύτερα. Ήξερα ότι κάποια στιγμή θα ξαναδείξω το πραγματικό μου πρόσωπο, αλλά δεν το περίμενα τώρα.

Την Πέμπτη είχα δύο ματς στα μέτρα μου γιατί το 3ο φαβορί, ο Ασάρ, όπως και ο Κοζούλ είναι πολύ καλοί παίκτες αλλά με την άμυνα δεν αποδίδουν τόσο καλά. Έφτασα έτσι στον αγώνα με τον Οβτσάροφ, όπου κλήθηκα μετά από πολύ καιρό να ξαναπαίξω με τόσο υψηλού επιπέδου αθλητή.

Δέχτηκε χτυπήματα με διαφορετική ποιότητα, δεν μπήκα αμέσως στο κλίμα, αλλά ένιωθα καλά και τον πάλεψα, όπως παλιά. Όταν προηγήθηκα με 3-2 μάλιστα, ένιωσα ότι είχα πολύ καλές ελπίδες για τη νίκη και επειδή έπαιζε πολύ δυνατά πίστεψα μήπως βάραινε το χέρι του.

Τελικά δεν συνέβη κάτι τέτοιο (είναι αυτό που λέμε ότι οι μεγάλοι παίκτες συγκεντρώνονται και αποδίδουν καλύτερα στις πιο δύσκολες στιγμές) και θα έλεγα ότι στο 6ο και το 7ο σετ ήτα αλάνθαστος κι εγώ δεν βρήκα κανένα κενό στην απόδοσή του να εκμεταλλευτώ».

Ο Γκιώνης ολοκλήρωσε το λόγο του λέγοντας: «Είχα και εδώ κάποιες ενοχλήσεις στο πόδι, αλλά όχι σε βαθμό να μην μπορώ να δώσω το εκατό τοις εκατό. Οι αναμενόμενες λίγο-πολύ ενοχλήσεις. Το καλό είναι ότι διαχειρίζομαι καλά την κατάσταση και το πόδι υποτροπιάζει».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πινγκ Πονγκ