fbpx

Europe Cup Γυναικών: Ευρωπαϊκή “μάχη” στη Λεωφόρο για την πρόκριση στα προημιτελικά

Europe Cup Γυναικών: Ευρωπαϊκή “μάχη” στη Λεωφόρο για την πρόκριση στα προημιτελικά

Έτοιμος για να σφραγίσει την πρόκριση στον προημιτελικό γύρο του Europe Cup γυναικών 2022-2023 είναι ο Παναθηναϊκός.

Στο κλειστό γυμναστήριο “Παύλος Γιαννακόπουλος”, στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, δίνει την Παρασκευή (18/11, 12:00) τη ρεβάνς του 3-0 με την αυστριακή LZ Λιντς Φρόσμπεργκ, ο Παναθηναϊκός. Να σημειωθεί ότι, στην Ελλάδα γίνεται μετά από πολλά χρόνια αγώνας σε νοκ άουτ φάση Ευρωπαϊκού διασυλλογικού Κυπέλλου. 

Σε σχέση με τον αγώνα στο Λιντς δεν θα βρίσκεται στην τριάδα η Σλοβένα Άνα Τοφάντ. Ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί με την Κωνσταντίνα Παρίδη, την Κατερίνα Τόλιου και την Ελισάβετ Τέρπου, η οποία ξεπέρασε τις ενοχλήσεις, που είχε στον αγκώνα μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό το περασμένο Σάββατο.

Η ελληνική ομάδα χρειάζεται 2 επί μέρους νίκες για να εξασφαλίσει την πρόκριση στην προημιτελική φάση του Europe Cup. Είναι τέτοιο το σύστημα, το οποίο εφαρμόζει από πέρσι η ETTU, που αν η LZ Λιντς Φρόσμπεργκ πάρει τη νίκη με 3-1 ή 3-0 θα γίνει η διαδικασία του Golden Match. Εκεί θα σχηματιστούν τρία αντίπαλα ζευγάρια, θα δώσουν από ένα σετ και όποια ομάδα επικρατήσει θα πάρει και την πρόκριση.

Η ομάδα της Αυστρίας αναμένεται να παρατάξει την ίδια ακριβώς τριάδα, που είχε και στο πρώτο ματς, δηλαδή με την Κροάτισσα Αντρέα Πάβλοβιτς, την αυστριακή Αναστασία Ραντιόναβα και την Παντίτα Πινιοπιζάν, που έχει καταγωγή από την Ταϊλάνδη.

To live streaming της μετάδοσης

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πινγκ Πονγκ