fbpx

Champions League: Νικηφόρο ξεκίνημα για Σγουρόπουλο

Champions League: Νικηφόρο ξεκίνημα για Σγουρόπουλο

Στο Champions League των ανδρών η Ενεμπόν πραγματοποίησε δυνατή πρεμιέρα για τη σεζόν 2022-2023 κι έκανε εύκολο το έργο της στην Αυστρία. Επιβλήθηκε της Βελς με 3-0 και πήρε το πρώτο δίποντο στο γκρουπ Β. Ο Γιάννης Σγουρόπουλος τοποθετήθηκε στη θέση 3 και με πολύ καλή εμφάνιση έκαμψε τον Ούγγρο διεθνή Νάντορ Ετσέκι με 3-0 σετ (11-3, 11-6, 11-8).

Να θυμίσουμε ότι, ο Ελευσίνιος άσος είχε πρωταγωνιστεί στο σημαντικότερο Ευρωπαϊκό Κύπελλο ομάδων την περίοδο 2018-2019 με τη φανέλα της σουηδικής Έσλοβ. Στον επόμενο ευρωπαϊκό αγώνα της η Ενεμπόν θα υποδεχτεί στις 19/11 τη γερμανική Μιλχάουζεν.

Νωρίτερα και συγκεκριμένα την Παρασκευή 11/11 ο Σγουρόπουλος επανήλθε στα ματς της γαλλικής λίγκας παίζοντας απέναντι στην Ανζέ Λε Λουπ εκτός έδρας. Το ματς ήταν της 5ης αγωνιστικής, η Ενεμπόν επικράτησε άλλη μια φορά με 3-2 και ο 22χρονος πρωταθλητής έχασε από τον Σουηδό Γιον Πέρσον με 3-0 σετ. Χρησιμοποιήθηκε στο τέταρτο στη σειρά παιχνίδι ως αλλαγή του Κρίστιαν Κάρλσον, συμπαίκτη του Πέρσον στην εθνική Σουηδίας.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πινγκ Πονγκ