fbpx

Στο Βουαζάν-Λε-Μπρετονέ το προπονητικό κέντρο για το Παρίσι 2024

Στο Βουαζάν-Λε-Μπρετονέ το προπονητικό κέντρο για το Παρίσι 2024

Το αθλητικό κέντρο Λε Πιραμίντ στο Βουαζάν-Λε-Μπρετονέ θα είναι ο χώρος προετοιμασίας του αθλήματος στους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι.

 Περίπου 30 χιλιόμετρα δυτικά της γαλλικής πρωτεύουσας, οι εγκαταστάσεις φιλοξένησαν το γαλλικό όπεν ΑμΕΑ την περασμένη χρονιά με την συμμετοχή των κατόχων των Παραολυμπιακών τίτλων στο Τόκιο. Την εξέλιξη επιβεβαίωσε η δήμαρχος της περιοχής Αλεξάντρα Ροσετί.

 «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα έχουμε την ικανότητα να συμμετέχουμε στην περιπέτεια των Ολυμπιακών Αγώνων», δήλωσε στη Le Parisien. «Η απόφαση της Ολυμπιακής επιτροπής αποτελεί μία σπουδαία αναγνώριση της τεχνογνωσίας μας».

 Οι εγκαταστάσεις κατασκευάστηκαν πριν σχεδόν 40 χρόνια ωστόσο έχουν ανακαινιστεί ώστε να είναι πιο προσβάσιμες σε ανθρώπους με κινητικά προβλήματα ενώ υπήρξε και εμβολιαστικό κέντρο κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊού.

 Η γύρω περιοχή θα δει πλούσια δράση καθώς η ποδηλασία πίστας θα διεξαχθεί στο Σαν Κεντάν Αν Ιβελίν και το BMX στο Μοντινί-Λε-Μπρετονέ. Το ΜΤΒ θα πραγματοποιηθεί στο λόφο Ελανκούρ, το γκολφ στο Γκουγιανκούρ και το μοντέρνο πένταθλο στο πάρκο του κάστρου των Βερσαλλιών.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Πινγκ Πονγκ