fbpx

Α1 Γυναικών: Ντέρμπι “αιωνίων” στο ΣΕΦ – Να διατηρήσουν το αήττητο θέλουν ΑΕΚ και Πέρα Αθηνών

Α1 Γυναικών: Ντέρμπι “αιωνίων” στο ΣΕΦ – Να διατηρήσουν το αήττητο θέλουν ΑΕΚ και Πέρα Αθηνών

Επιστροφή στη δράση στην Α1 Γυναικών, με το περισσότερο ενδιαφέρον, όπως αναμενόταν, να είναι στο ντέρμπι του Σαββάτου 12/11, στις 12:00 το μεσημέρι, ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, για την 4η αγωνιστική, με τις “ερυθρόλευκες” να προπορεύεται και τις “πράσινες” να έχουν υποστεί ήττα από τις Σάρισες Φλώρινας.

Ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί πλήρης στο αυριανό ντέρμπι, έχοντας άλλωστε ήδη εμφανίσει από το πρώτο αγωνιστικό διήμερο τα κορυφαία ονόματά του, Τζορτζίνα Πότα και Μαργαρίτα Πεσότσκα.

Ο Παναθηναϊκός υπολογίζει στη Σλοβένα Άνα Τοφάντ και την Ουγγαρέζα Σάντρα Πέργκελ, όχι όμως και σε τοπ ονόματα του διεθνούς στερεώματος, όπως τη Ρουμάνα πρώην πρωταθλήτρια Ευρώπης του απλού γυναικών Ελιζαμπέτα Σαμάρα, που επίσης δεν παίρνει το δικαίωμα συμμετοχής από ξένη ομοσπονδία.

Τα βλέμματα, επίσης, πέφτουν και στις Σάρισες, που είχαν στα τέλη Οκτωβρίου το αξιοσημείωτο αποτέλεσμα σε βάρος του Παναθηναϊκού. Η ΑΕΚ και το Πέρα Αθηνών θα είναι οι αντίπαλοί τους στην 4η και την 5η αγωνιστική και θα προσπαθήσουν να μεγαλώσουν το αήττητο.

Το πανόραμα στην Α1 Γυναικών:

Σάββατο 12/11 στις 12:00
Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός
ΑΕΚ-Σάρισες Φλώρινας
ΑΣ Πέρα-Εθνικός Αλεξανδρούπολης
ΑΟ Άρης 2006-ΧΑΝ Θεσσαλονίκης

Σάββατο 12/11 στις 15:00
Εθνικός Αλεξανδρούπολης-ΑΟ Άρης 2006
Σάρισες Φλώρινας-ΑΣ Πέρα
ΧΑΝ Θεσσαλονίκης-Ολυμπιακός
ΑΕΚ-Παναθηναϊκός

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πινγκ Πονγκ