fbpx

Το πανόραμα του Νοεμβρίου για την Ενεμπόν του Γιάννη Σγουρόπουλου

Το πανόραμα του Νοεμβρίου για την Ενεμπόν του Γιάννη Σγουρόπουλου

Μετά το World Table Tennis Contender της Σλοβενίας, στη Νόβα Γκόριτσα, αλλά και την ολιγοήμερη παραμονή του στην Αθήνα, ο Γιάννης Σγουρόπουλος μετέβη ξανά στη Γαλλία για την Ενεμπόν, κι’ αυτή τη φορά για ν’ ακολουθήσει ένα βαρύ αγωνιστικό πρόγραμμα.

Ο 4 φορές πρωταθλητής Ευρώπης του απλού στις ηλικιακές κατηγορίες εφήβων και νέων ανδρών (2017, 2018, 2019, 2021) βρίσκεται από την Κυριακή 06/11 στη χώρα και θα παραμείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα, καθώς θα ενισχύσει το νέο του κλαμπ σε μία σειρά από σημαντικά ματς στο γαλλικό πρωτάθλημα και στο Champions League.

Σήμερα, Τρίτη 08/11, κάνει την αρχή με αγώνα για την επαγγελματική λίγκα ProA και μέσα σε ένα 20ημερο είναι προγραμματισμένα για την Ενεμπόν συνολικά 8 ματς στη Γαλλία και στο κορυφαίο Ευρωπαϊκό Κύπελλο συλλόγων.

Το πανόραμα των αγωνιστικών υποχρεώσεων της Ενεμπόν
4η αγωνιστική της Pro A στις 08/11 με την Καέν εντός έδρας
5η αγωνιστική της Pro A στις 11/11 με την Ανζέ Λε Λουπ εκτός έδρας
Για το ξεκίνημα του Champions League στις 13/11 με τη Βελς στην Αυστρία
2η αγωνιστική της Pro A στις 16/11 με τη Λα Ρομάν εντός έδρας
1η αγωνιστική του Champions League στις 19/11 με τη γερμανική Μιλχάουζεν εντός έδρας
3η αγωνιστική της Pro A στις 25/11 με τη Τζούρα Μορέ εκτός έδρας
4η αγωνιστική του Champions League στις 22/11 με τη Μιλχάουζεν στη Γερμανία
7η αγωνιστική της Pro A στις 27/11 με την Ποντουάζ εκτός έδρας

Το ευρωπαϊκό ματς της Ενεμπόν για την τελευταία αγωνιστική του γκρουπ Β, έχει προγραμματιστεί για τις 18 Δεκεμβρίου και θα είναι εντός έδρας με τη Βελς.

Ο επανακάμψας στα διεθνή τουρνουά Παναγιώτης Γκιώνης, που έφτασε τις προάλλες να παίζει για την πρόκριση στο κυρίως ταμπλό στο όπεν της Σλοβενίας, είναι να δώσει με την πολωνική Μπογκόρια μόνο ένα ματς τον Νοέμβριο για το Champions League 2022-2023 και το γκρουπ Α.

Στις 15/11 σύμφωνα με την ETTU θ’ αντιμετωπίσει την Οστρόφ στην Τσεχία. Η συνέχεια θα δοθεί τον Δεκέμβριο και θυμίζουμε ότι επικεφαλής του ομίλου είναι η κάτοχος του τίτλου Μπορούσια Ντίσελντορφ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πινγκ Πονγκ