fbpx

WTT Contender: Με Γκιώνη, Σγουρόπουλο, Κωνσταντινόπουλο και Σταματούρο η Εθνική στη Σλοβενία

WTT Contender: Με Γκιώνη, Σγουρόπουλο, Κωνσταντινόπουλο και Σταματούρο η Εθνική στη Σλοβενία

Προ των πυλών του WTT Contender της Νόβα Γκόριτσα, στη Σλοβενία, βρίσκεται η Ελληνική ομάδα ανδρών, το οποίο διεξάγεται από τις 31 Οκτωβρίου έως τις 6 Νοεμβρίου, και θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας 4 αθλητές.

Για την πόλη της Σλοβενίας αναχώρησαν σήμερα Κυριακή 30/10 ο Παναγιώτης Γκιώνης, ο Γιάννης Σγουρόπουλος, ο Γιώργος Κωνσταντινόπουλος και ο Γιώργος Σταματούρος μαζί με τον Εθνικό Ομοσπονδιακό προπονητή, Κώστα Βατσακλή.

Αρχίζουν όλοι την προσπάθειά τους από τα νοκ άουτ προκριματικά κι έχουν ως πρώτο στόχο την πρόκριση στο κυρίως ταμπλό του απλού.

Έχει ήδη σχηματιστεί το προκριματικό ταμπλό των «64» του Σλοβενικού όπεν. Ο Παναγιώτης Γκιώνης, που επανεμφανίζεται σε διεθνές τουρνουά μετά από πολύ καιρό, έχει bye στον 1ο προκριματικό γύρο. Ακολούθως συναντά είτε τον Φιλανδό Άλεξ Ναούμι είτε τον Ιταλό Μιχάι Μπομποτσίκα.

Ο Γιάννης Σγουρόπουλος κληρώθηκε στον 1ο γύρο με τον Κροάτη Ιβόρ Μπαν. Πιο κάτω στο ταμπλό ο Γιώργος Κωνσταντινόπουλος αντιμετωπίζει τον Ιάπωνα Τζιν Τακούγια, ενώ ο Γιώργος Σταματούρος βρίσκει απέναντί του τον Σλοβάκο Λούμπομιρ Πίστεϊ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πινγκ Πονγκ