fbpx

Αναπτυξιακά Ε/Ν U19: Στην κορυφή του βάθρου η Ευαγγελία Μεραμβελλιωτάκη

Αναπτυξιακά Ε/Ν U19: Στην κορυφή του βάθρου η Ευαγγελία Μεραμβελλιωτάκη

Το χρυσό μετάλλιο στο Αναπτυξιακό πρωτάθλημα Ε/Ν U19, που διοργανώθηκε στο κλειστό γυμναστήριο Αγριάς στο Βόλο, 22-23/10, κατέκτησε η Ευαγγελία Μεραμβελλιωτάκη (Ολυμπιακός ΣΦΠ), κερδίζοντας στον μεγάλο τελικό την Δήμητρα Πετσίβα (ΑΣΕΑ Καβάλας) με 3-2 σετ (11-8, 11-8, 4-11, 6-11, 11-6).

Σε έναν άκρως εντυπωσιακό τελικό, η τελικώς πρωταθλήτρια βρέθηκε να προηγείται με 2 σετ, και να δείχνει ότι θέλει να τελειώσει από νωρίς τη δουλειά, αλλά η φιναλίστ έβγαλε αντίδραση και έφερε την αναμέτρηση στα ίσα.

Για να κατακτήσει το καθοριστικό 5ο σετ η Μεραμβελλιωτάκη και να στεφθεί πρωταθλήτρια της κατηγορίας, ενώ στην 3η θέση έφτασε η Στέλλα Τζαρίδου (ΧΑΝ Θεσσαλονίκης), που πραγματοποίησε εξίσου καλή εμφάνιση στο τουρνουά.

Θυμίζουμε, πως η εν λόγω διοργάνωση ήταν η πρώτη στην πόλη της Θεσσαλίας, και συγκέντρωσε πάνω από 200 συμμετοχές. Οι συνθήκες ήταν ιδιαίτερα ευχάριστες, οι αγώνες μεταλλίων εντυπωσιακοί, με τη γενικότερη εικόνα να δίνει ένα θετικό πρόσημο, ως προς τη δημιουργία περισσότερων παρόμοιων αθλητικών δρωμένων.

Τα μετάλλια στην κατηγορία των νεανίδων U19:

1. Ευαγγελία Μεραμβελλιωτάκη (Ολυμπιακός ΣΦΠ)
2. Δήμητρα Πετσίβα (ΑΣΕΑ Καβάλας)
3. Στέλλα Τζαρίδου (ΧΑΝ Θεσσαλονίκης)

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Πινγκ Πονγκ