fbpx

Αναπτυξιακά Ε/Ν U19: “Χρυσός” ο Στάθης Μανωλόπουλος

Αναπτυξιακά Ε/Ν U19: “Χρυσός” ο Στάθης Μανωλόπουλος

Στην πρώτη θέση του Αναπτυξιακού πρωταθλήματος Ε/Ν U19, που διοργανώθηκε στο κλειστό γυμναστήριο Αγριάς του Βόλου, το διάστημα 22-23/10, έφτασε ο Στάθης Μανωλόπουλος (Αθηνά Μαγκουφάνας), κερδίζοντας στον μεγάλο τελικό τον Αλεσσάντρο Φέλτσερ (ΑΣΕΑ Καβάλας) με 3-2 σετ (11-2, 9-11, 7-11, 11-7, 11-4).

Ο No. 1 της κατάταξης, μαζί με τον φιναλίστ της κατηγορίας, μας προσέφεραν πλούσιο θέαμα στον τελευταίο αγώνα της διοργάνωσης, καθώς αν και προηγήθηκε στα σετ ο Μανωλόπουλος (1-0), είδε τον αντίπαλό του να κάνει την ανατροπή και να τον προσπερνά (2-1).

Στο τέλος, όμως, κατάφερε να γυρίσει εκ νέου το παιχνίδι, και να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία, ενώ στο 3ο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Γιάννης Μαστρογιάννης (Φοίνικες Γλυφάδας Πατρών), με εξίσου καλή πορεία.

Να τονιστεί, πως ήταν το πρώτο τουρνουά στη Θεσσαλική πόλη, και συγκέντρωσε πάνω από 200 συμμετοχές. Είχε καλή οργάνωση, ευχάριστες συνθήκες, αμφίρροπους και θεαματικούς αγώνες μεταλλίων, αλλά και μία γενική εικόνα, που τίμησε τα παιδιά και πρόβαλλε το άθλημα.

Τα μετάλλια στην κατηγορία U19 των εφήβων:

1. Στάθης Μανωλόπουλος (Αθηνά Μαγκουφάνας)
2. Αλεσσάντρο Φέλτσερ (ΑΣΕΑ Καβάλας)
3. Γιάννης Μαστρογιάννης (Φοίνικες Γλυφάδας Πατρών)

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πινγκ Πονγκ