fbpx

WTT Champions: Ήττα για την παγκόσμια πρωταθλήτρια Μανγιού Γουάνγκ (vid)

WTT Champions: Ήττα για την παγκόσμια πρωταθλήτρια Μανγιού Γουάνγκ (vid)

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια, η Κινέζα Μανγιού Γουάνγκ, γνώρισε την ήττα στο γύρο των 32 του World Table Tennis Champions που διεξάγεται στο Μακάου ενώ οι συμπατριώτισσές της πέρασαν με άνεση στην επόμενη φάση. Νούμερο τρία του ταμπλό, η Γουάνγκ ηττήθηκε από τη Γαλλίδα Τζία Ναν Γιουάν.

 Κάτοχος του τίτλου, η Γουάνγκ είχε πάρει τη νίκη στο πρώτο τουρνουά στη Βουδαπέστη τον Ιούλιο, αυτή τη φορά όμως γνώρισε την ήττα με 8-11, 11-5, 11-8, 9-11 και 12-10. «Πριν από αυτό το ματς δεν το σκέφτηκα τόσο πολύ», είπε η Γιουάν. «Είδα το ταμπλό και ήξερα ότι η αποστολή μου θα ήταν πολύ δύσκολη. Μετά από αυτό ένιωσα όλη την πίεσα και πήγα στο κορτ και πάλεψα σκληρά απέναντι στην αντίπαλό μου».

 Ο Φαν Ζεντόνγκ και η Σουν Γινγκσού από την Κίνα πέρασαν στον επόμενο γύρο στα τουρνουά ανδρών και γυναικών αντίστοιχα. Κάτοχος του αργυρού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, ο Ζεντόνγκ νίκησε 3-0 τον Γουόνγκ Τσουν Τινγκ από το Χονγκ Κονγκ για το γύρο των 16 στην Ινφίνιτι Αρένα με σκόρ 11-7, 11-8 και 11-7.

 Η Γινγκσού, που πήρε επίσης το αργυρό μετάλλιο στο ατομικό των γυναικών στην ιαπωνική πρωτεύουσα το καλοκαίρι του 2021, πέρασε με άνεση το εμπόδιο της Βραζιλιάνας Μπρούνα Τακαχάσι με σκορ 11-6, 11-2 και 11-5. Στο πρόγραμμα ακολουθεί ο ιαπωνικός «εμφύλιος» με τη νούμερο πέντε του ταμπλό, Μίμα Ίτο, να αντιμετωπίζει την Μιγιούου Κιχάρα.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Πινγκ Πονγκ