fbpx

Europe Trophy Α: Στο 3ο γκρουπ Περιφερειών ο Ολυμπιακός – Ξεκινάει από τη Σερβία το ταξίδι του

Europe Trophy Α: Στο 3ο γκρουπ Περιφερειών ο Ολυμπιακός – Ξεκινάει από τη Σερβία το ταξίδι του

Επιστρέφει στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις ο Ολυμπιακός, και πιο συγκεκριμένα στο Europe Trophy, που κληρώθηκε στο 3ο γκρουπ Περιφερειών, με το ταξίδι του να έχει αφετηρία από τη Σερβία.

Πάντα σύμφωνα με την ενημέρωση από την Ευρωπαϊκή Ένωση Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (ETTU), το χρονικό διάστημα 25-27/11 οι ερυθρόλευκοι θα βρεθούν στο Μπέοτσιν της Σερβίας, ώστε να διεκδικήσουν το καλύτερο απέναντι στις TJ Τζέολογκ Ροζβάνα και SK Βίντρανι από τη Σλοβακία, τις STK Λίμπερτας Μαρίνκολορ και Σταρ από την Κροατία, την ιταλική ASD Μαρκοζί Κάλιαρι, την αυστριακή UTTC Ραϊφέισεν Κένελμπαχ, την STK Μπάνχα Λούκα από τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη, την STK Ραντνίσκι Μπέοτσιν από τη Σερβία και τον ΑΠΟΕΛ της Κύπρου.

Ο Ολυμπιακός δήλωσε στην Ευρώπη σχεδόν όλους τους αθλητές, με τους οποίους έχει συμφωνήσει φέτος, άσχετα αν δεν θα μπορούν όλοι ν’ αγωνιστούν. Δήλωσε δηλαδή, τους ξένους Λίαμ Πίτσφορντ, Αντονίνο Αμάτο, Τόμισλαβ Πουκάρ, Αντρέι Γκάτσινα, Ένιο Μέντες και τους Έλληνες Γιάννη Σγουρόπουλο, Γιώργο Σταματούρο, Τάσο Ρηνιώτη, Σωκράτη Γιαννούτσο, Γιώργο Μάρα και Παναγιώτη Κριεκούκη.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πινγκ Πονγκ