fbpx

Europe Cup Γ: Ο Παναθηναϊκός διεκδικεί πρόκριση στην Ιταλία

Europe Cup Γ: Ο Παναθηναϊκός διεκδικεί πρόκριση στην Ιταλία

Η γυναικεία ομάδα πινγκ πονγκ του Παναθηναϊκού είναι πανέτοιμη για τις αυριανές (19/10) αναμέτρησεις για το Europe Cup που θα γίνουν στο Μπολζάνο.

Οι “πράσινες” που πέρυσι κατάφεραν να κατακτήσουν το Europe Trophy φέτος συνεχίζουν την αξιόλογη πορεία στην Ευρώπη. Πήραν την εμπειρία του Champions League και στην Ιταλία θα δώσουν “μάχες” με την Ιταλική Νορμπέλο και με την Ισπανική Λέκα Ενέα Γκέουο.

Στην επόμενη φάση περνάνε οι δύο πρώτες ομάδες του ομίλου κατά συνέπεια ο Παναθηναϊκός καλείται να κάνει δύο νίκες ή μία νίκη  με συνδυασμό αποτελεσμάτων. Εφόσον προκριθεί το “τριφύλλι” θα περάσει στη φάση των “16”, όπου θα έρθουν και ομάδες από το Champions League.

Η αποστολή του “τριφυλλιού” αναχώρησε την Τρίτη (18/10, 8:00) από το αεροδρόμιο “Ελ. Βενιζέλος” και στις 10 π.μ. προσγειώθηκε στο Μιλάνο.

Από εκεί θα πάρουν το τρένο στη μία το μεσημέρι και γύρω στις 4.30μ.μ. θα είναι στο Μπολζάνο. Οι “πράσινες” θα παραταχθούν με τις  Έλσα Τέρπου, Κωνσταντίνα Παρίδη, Κατερίνα Τόλιου και  Άνα Τοφάντ, ενώ την ομάδα θα κοουτσάρει ο Λευτέρης Μάκρας και παρόντας στην Ιταλία θα είναι και ο τιμ μάνατζερ Τάσος Συμεωνίδης.

Πρόγραμμα

11:00 Μπολζάνο, Νορμπέλο-Παναθηναϊκός, Europe Cup Women πινγκ πονγκ
19:00 Μπολζάνο, Λέκα Ενέα Γκέουο-Παναθηναϊκός Europe Cup Women πινγκ πονγκ

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πινγκ Πονγκ