fbpx

Ευρωπαϊκό Α/Γ: Οι συνθέσεις σε άνδρες και γυναίκες για τα προκριματικά

Ευρωπαϊκό Α/Γ: Οι συνθέσεις σε άνδρες και γυναίκες για τα προκριματικά

Οι ομοσπονδιακοί προπονητές της Εθνικής πινγκ πονγκ, Κώστας Βατσακλής και Γιώργος Καρύτσας έχουν στόχο την πρόκριση στο Στάδιο 2 του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος αλλά και την πρωτιά στον όμιλο σε άνδρες και γυναίκες αντίστοιχα στα προκριματικά που διεξάγονται στο Σ.Ε.Φ (15-16/10).

Για να το πετύχουν, επιστράτευσαν τους καλύτερους εν δυνάμει αθλητές εκτός της τραυματία Ελισάβετ Τσέρπου και του προερχόμενου από τραυματισμό Παναγιώτη Γκιώνη.

Στους άνδρες, ο Κώστας Βατσακλής υπολογίζει στους Γιάννη Σγουρόπουλο, Γιώργο Κωνσταντινόπουλο, Τάσο Ρηνιώτη, Γιώργο Σταματούρο, Κωνσταντίνο Κωνσταντινόπουλο και Δημήτρη Κορδούτη. Αξιοσημείωτο ότι με βάση και την απουσία του προερχόμενου από τραυματισμό Παναγιώτη Γκιώνη πρώτη φορά μετά από δεκαετίες κανένας από την τριάδα των δευτεραθλητών Ευρώπης 2013 (Κρεάνγκα, Γκιώνη, Παπαγεωργίου) δεν θα είναι στη σύνθεση εντός έδρας αγώνων της Ελλάδας.

Στις γυναίκες, ο Γιώργος Καρύτσας στηρίζεται στις Κατερίνα Τόλιου, Κωνσταντίνα Παρίδη, Μαλαματένια Παπαδημητρίου, Αλίκη Κιούφη και Ιωάννα Γερασιμάτου, αλλά θα έχει κοντά στην ομάδα και την Τέρπου.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πινγκ Πονγκ