fbpx

Greek Para Open: Η τελετή της λήξης και η αναφορά της ITTF

Greek Para Open: Η τελετή της λήξης και η αναφορά της ITTF

Ο απόηχος στο 1ο διεθνές τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης της Ελλάδας για αθλητές με αναπηρίες γράφτηκε με τον ίδιο θετικό και ενθουσιώδη τρόπο, που κύλησε και το αγωνιστικό τριήμερο στο γυμναστήριο “Αντώνης Τρίτσης” του Αργοστολίου.

Με δημοσιεύματα από την παγκόσμια ομοσπονδία του αθλήματος, που πέρα από την επιτυχία του event, έκαναν αναφορές και στις ομορφιές της Κεφαλονιάς διαφημίζοντάς τη. Με πολλές δηλώσεις από διοργανωτές και Έλληνες αθλητές, οι οποίες στέκονταν και στην επίτευξη του δύσκολου εγχειρήματος και στα δυνατά κοινωνικά μηνύματα, που έστειλαν οι αγώνες. Και τέλος, με τελετή λήξης και πάρτι το βράδυ της Κυριακής 04/10, για όλες τις αποστολές, που βρίσκονταν ακόμα στο νησί.

Το ITTF Fa20 Greek Para Open πέρασε στην ιστορία με τις καλύτερες εντυπώσεις και τη… σκυτάλη παίρνει η Αθήνα για να διοργανώσει στις 15-16 Οκτωβρίου, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, τους ομίλους των εθνικών μας ομάδων Ε.Φ.Ο.Επ.Α. στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2023.

H Διεθνής Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (ITTF) είχε ρεπορτάζ από την παραμονή της διοργάνωσης και μέχρι το τέλος της και δεν παρέλειψε να δώσει διάφορες πληροφορίες για το πανέμορφο νησί του Ιονίου. Αναφέρθηκε στις παραλίες, στα τοπία και χαρακτηριστικά σημειώνουμε ότι σε ένα κείμενο (https://www.ittf.com/2022/09/28/kefalonia-hosts-inaugural-ittf-greek-para-open/), αφού το αποκαλεί “Νησί του Ονείρου” υπογραμμίζει: «Η Κεφαλονιά είναι το σπίτι στο εναρκτήριο ελληνικό όπεν αθλητών με αναπηρίες. Με τραχιά τοπία, παραλίες με λευκή άμμο προσβάσιμες μόνο από στενούς δρόμους ή ακόμα και με τα πόδια, είναι ο ονειρεμένος προορισμός. Ωστόσο, υπάρχει ελάχιστος χρόνος για χαλάρωση, καθώς περιμένει έντονος ανταγωνισμός».

Η γιορτή για αθλητές, συνοδούς και άλλους συντελεστές του τουρνουά πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Mediterranee του Αργοστολίου. Οι αποστολές ξέδωσαν μετά το έντονο τριήμερο και διασκέδασαν μέχρι αργά με τους ρυθμούς, που έδιναν η μουσική και τα φώτα. Στο λινκ https://bit.ly/3CaXOO6 μπορείτε να δείτε μικρό βίντεο από το πάρτι. Γενικά επικράτησε πολύ κέφι και διάθεση παρά την κούραση των αγώνων και ήταν ενδεικτική μία εικόνα στο τέλος της διοργάνωσης όταν αθλητής της Ιαπωνίας σε αμαξίδιο βοηθούσε τους διοργανωτές επί μία ώρα στο μάζεμα της σάλας.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Πινγκ Πονγκ