fbpx

Α1 Ανδρών: Νικηφόρα πρεμιέρα για Πέρα, Ταταύλα, ΑΕΚ, Χανιά και Ρέθυμνο

Α1 Ανδρών: Νικηφόρα πρεμιέρα για Πέρα, Ταταύλα, ΑΕΚ, Χανιά και Ρέθυμνο

Στην ομοσπονδιακή αίθουσα επιτραπέζιας αντισφαίρισης του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας έγιναν το Σάββατο (1/10) τα πρώτα σερβίς της Α1 ανδρών για την περίοδο 2022-2023.

Οι δύο αγωνιστικές της εναρκτήριας ημέρας ήταν… κουτσουρεμένες εξαιτίας της γνωστής αναβολής στις συναντήσεις του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, αλλά βέβαια ούτε το ενδιαφέρον έλειψε, ούτε το θέαμα. Αρκετοί ξένοι αθλητές ήταν στις τριάδες των ομάδων, μάλιστα το Πέρα και η ΑΕΚ παρέταξαν από δύο, με τον Γάλλο Λουί Ρεουσό και τον Σουηδό Άντον Χορτ αντίστοιχα να εμφανίζονται πρώτη φορά στο ελληνικό πρωτάθλημα. 

Στην Α1 ανδρών μόνο 4 ομάδες έδωσαν 2 ματς την πρώτη μέρα. Ο Α.Σ. Πέρα, ο Ίφιτος Πατρών, ο ΓΑΣ Ελευσίς και η Καβάλα, η οποία βρίσκεται στα … σαλόνια για πρώτη φορά στην ιστορία της. Η ομάδα του Παλαιού Φαλήρου κυνηγά και φέτος την πρώτη 4άδα κι έκανε ιδανικό ξεκίνημα χωρίς να χάσει επί μέρους παιχνίδι από τον ΓΑΣ Ελευσίνας και τον Ίφιτο Πατρών.

Οι δύο τελευταίοι, που αγωνίζονται με χαμηλό μέσο όρο ηλικίας και στοχεύουν την παραμονή, άρχισαν με 2 ήττες. Το ίδιο ισχύει και για τον ΑΣΕΑ Καβάλας, ο οποίος διεκδίκησε γερά τη νίκη απέναντι στον 4ο του περσινού πρωταθλήματος ΟΕΑ Ρεθύμνου. Ο Διονύσης Τιμαμόπουλος με το αμυντικό στυλ παιχνιδιού πραγματοποίησε έξοχη εμφάνιση, πέτυχε 2 θετικά αποτελέσματα, αλλά οι Κρήτες βρήκαν τις λύσεις για την επικράτηση.

Αποτελέσματα

ΑΣ Πέρα Αθηνών-ΑΣ Ίφιτος Πατρών  4-0
ΟΑ Χανίων-ΑΣΕΑ Καβάλας  4-0
ΑΟ Ταταύλα-ΓΑΣ Ελευσίς 4-1
ΑΣ Ίφιτος Πατρών-ΑΕΚ 1-4
ΑΣ Πέρα Αθηνών-ΓΑΣ Ελευσίς  4-0
ΑΣΕΑ Καβάλας-ΟΕΑ Ρεθύμνου  2-4

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πινγκ Πονγκ