fbpx

Τα αποτελέσματα των Ελλήνων στα Διασυλλογικά πρωταθλήματα Γαλλίας

Τα αποτελέσματα των Ελλήνων στα Διασυλλογικά πρωταθλήματα Γαλλίας

Το διήμερο 24-25/09 πραγματοποιήθηκαν οι εναρκτήριοι αγώνες όλων των κατηγοριών στη Γαλλία με τη συμμετοχή αρκετών Ελλήνων αθλητών και αθλητριών.

Μετά την συμμετοχή των Τόλιου και Τέρπου σειρά πήραν νέοι αλλά και βετεράνοι με πολλές διακρίσεις στη καριέρα τους.

Ο Γιάννης Βλοτινός επανεμφανίστηκε στην Pro B, τη 2η  επαγγελματική λίγκα της Γαλλίας μετά από πολλά χρόνια, ενώ το Σάββατο 24/09 έκαναν τη φετινή αρχή στις National κατηγορίες 3η-5η οι Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος, Τάσος Ρηνιώτης, Γιώργος Κωνσταντινόπουλος, Νίκος Αντωνιάδης, Γεράσιμος Χατζηλυγερούδης, Δημήτρης Κορδούτης, Στράτος Δαμιανής, Σωκράτης Γιαννούτσος, Αντώνης Μαλινάκης, Κωνσταντίνος Λυκοστράτης, Αναστάσιος Καριοφυλλίδης και Ιωάννα Γερασιμάτου.

Ο Βλοτινός  στα 51 του χρόνια, κάτοχος 14 πανελληνίων τίτλων αγωνίστηκε με τα χρώματα της Σεν Πιερέζ η οποία ηττήθηκε 3-2 από την Αμιέν. Ο Βλοτινός σε 2 συμμετοχές είχε ισάριθμες ήττες από τους Έρικ Τζούτι(Βραζιλία)/Τόμας Λάκατος(Ουγγαρία) αγωνιζόμενος με τους Μάρκος Μαδρίντ(Μεξικό) και Μαρτίν Μπεσλιέ(Γαλλία).

Στη National 1 των ανδρών και το 2ο γκρουπ η Ρομάνς των αδερφών Κωνσταντινόπουλοι νίκησε εντός έδρας τη Λε Κανέτ με 8-2. Ο Γιώργος και ο Κωνσταντίνος σημείωσαν από 2 νίκες, ενώ επικράτησαν μαζί και στο διπλό.

Στη National 2 των ανδρών η Κουρμπεβουά του Ρηνιώτη έχασε εντός έδρας 8-5 από την Γκρεσιβοντάν. Ο πρωταθλητής Ελλάδας του απλού ανδρών το 2017 έκανε πολύ καλή πρεμιέρα με τη νέα του ομάδα σημειώνοντας 3 νίκες.

Η Βιλιέρ του Μαλινάκη επιβλήθηκε εκτός έδρας τη Σεν Πιερέζ 3 με 8-4. Ο Χανιώτης πρώην διεθνής σημείωσε 1 νίκη και 1 ήττα.

Η Καουντρί του Χατζηλυγερούδη έχασε εκτός έδρας με 8-2 από την Λε Λουπ ντ’ Ανζέ και ο σημερινός 3ος Βαλκανιονίκης του ομαδικού ανδρών είχε σε ατομικό επίπεδο 1 νίκη και 1 ήττα.

Η Σεν Ντενί του Δαμιανή κάμφθηκε εντός έδρας 8-5 από την Καέν. Ο πρωταθλητής Ελλάδας του απλού Νέων ανδρών το 2020 σημείωσε 2 νίκες και 1 ήττα.

Η Αντίμπ 2 του Δ. Κορδούτη ηττήθηκε 8-1 στην έδρα της Σεντ Εγκρέβ. Ο «χάλκινος» Βαλκανιονίκης του ομαδικού ανδρών φέτος στο Σεράγεβο είχε 1 νίκη και 1 ήττα.

Η Κουντούν του Αντωνιάδη αγωνίστηκε εκτός έδρας και ηττήθηκε 8-5 από την Τσεσνάι. Ο Αντωνιάδης έκανε εξαιρετική αρχή με 3 νίκες.

Στη National 2 αγωνίζεται και η Παρί 13, η νέα ομάδα του Καριοφυλλίδη. Στην πρεμιέρα στη Γκρενόμπλ ηττήθηκε 8-1 από τη Λε Τρονς. Ο Θεσσαλονικιός αθλητής γνώρισε 2 ήττες.

Η Σεσόν, όπου αγωνίζεται φέτος ο Λυκοστράτης. Ο αριστερόχειρας αθλητής σημείωσε τη μοναδική επί μέρους νίκη για την ομάδα του (είχε και 1 ήττα) στο εκτός έδρας 8-1 απέναντι στη USMΟλιβέ.

Στις γυναίκες η Ερμόν Πλεσί 1, στην οποία αγωνίζεται η Γερασιμάτου, φιλοξένησε τη Σεν Πιερέζ 3 από την οποία ηττήθηκε 8-4. Η 21χρονη αθλήτρια της εθνικής μας ομάδας γυναικών άρχισε το πρωτάθλημα με 1 νίκη και 2 ήττες.

Η Αντίμπ που αγωνίζεται φέτος ο Γιαννούτσος. Στην έναρξη της σεζόν χρησιμοποιήθηκε με την 3η ομάδα στο πρωτάθλημα της Pre-National. Στο εκτός έδρας 8-3 επί της Ιστρ 4 βοήθησε με 3 νίκες στο απλό και 1 στο διπλό.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πινγκ Πονγκ