fbpx

Ματαιώθηκε το Διεθνές Τουρνουά Βετεράνων στο Λουτράκι

Ματαιώθηκε το Διεθνές Τουρνουά Βετεράνων στο Λουτράκι

Το Διεθνές τουρνουά Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης βετεράνων, που θα γινόταν στο Λουτράκι από τις 13 έως τις 16 Οκτωβρίου 2022 δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά μετά από σχετική εισήγηση από κοινού της ελληνικής και της παγκόσμιας ομοσπονδίας.

Το τουρνουά δεν συνάντησε μεγάλη ανταπόκριση και μετά από την παράταση που δόθηκε για την δήλωση συμμετοχών είχε μεταφερθεί σε αγώνες τριημέρου. Η διοργάνωση ήταν μέρος του World Veterans Tournament που διοργανώνει η Παγκόσμια Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (IΤΤF).

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Η Ε.Φ.Ο.Επ.Α από κοινού με την ITTF, σε κλίμα άριστης συνεργασίας, ανακοινώνει την ακύρωση της διοργάνωσης ITTF World Veterans Tournament – Road to Oman | Loutraki 13 to 16 October 2022 Loutraki, Greece. ITTF και Ε.Φ.Ο.Επ.Α., συμφώνησαν ότι υπάρχει χώρος για παρόμοιες διοργανώσεις, ίσως με διαφορετική δομή εκ μέρους της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, δεσμεύτηκαν να συνεχίσουν να συνεργάζονται ώστε μελλοντικά να γίνει πραγματικότητα ένα Διεθνές Ανοιχτό Πρωτάθλημα Βετεράνων στην χώρα μας, πάντα υπό την αιγίδα της ITTF».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Πινγκ Πονγκ