fbpx

Το απίθανο backhand του Κρεάνγκα

Το απίθανο backhand του Κρεάνγκα

Ο Καλλίνικος Κρεάνγκα δεν ήταν παρών στον αγώνα της Ενεμπόν, αλλά πήγε μέσα στην βδομάδα στην έδρα της και θυμήθηκε τα εποικοδομητικά από κάθε άποψη χρόνια των συνολικά 4 τίτλων στη Γαλλία και των διακρίσεων στην Ευρώπη. Να θυμίσουμε ότι, ο Κρεάνγκα αποχώρησε από την γαλλική ομάδα το 2017.

Ο άλλοτε δευτεραθλητής Ευρώπης και «χάλκινος» πρωταθλητής κόσμου στο απλό ανδρών δέχτηκε ξανά τις εκδηλώσεις αγάπης από τα στελέχη του κλαμπ, όπως και φιλάθλους και ξεναγήθηκε στο νεότευκτο υπέροχο αθλητικό του κέντρο. Βρήκε και την ευκαιρία να παίξει για λίγη ώρα, μάλιστα η ομάδα δημοσίευσε βιντεάκι στα socialmedia για να σταθεί με ενθουσιασμό στο απαράμιλλο backhand top spin του, που παραμένει άφθαρτο παρά την προχωρημένη αγωνιστικά ηλικία του αθλητή.

Το βιντεάκι είναι στο λινκ https://www.facebook.com/GVHennebontTennisdeTableOfficiel/videos/855681495428545 και οι άνθρωποι της Ενεμπόν σχολίασαν χαρακτηριστικά: «Μαντέψτε ποιος ήρθε να μας επισκεφθεί στο Hennebont Ping Center. Σας θυμίζει κάτι το χτύπημα; Το εντυπωσιακό του backhand δεν έπιασε ρυτίδα..».

Τον ακριβή λόγο πάντως, που πήγε ο πρώην τοπ αθλητής τους στη Γαλλία, προτιμούν να μην τον αποκαλύψουν ακόμα. Πιθανότατα κάποια συνεργασία δημιουργούν μαζί του, καθώς στην ίδια ανάρτηση γράφουν προς τον κόσμο «σύντομα θα σας πούμε περισσότερα για τον λόγο της επίσκεψής του».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Πινγκ Πονγκ