fbpx

Πραγματοποιήθηκαν οι κληρώσεις του Champions League και του Europe Cup στο Στάδιο 2

Πραγματοποιήθηκαν οι κληρώσεις του Champions League και του Europe Cup στο Στάδιο 2

Το Σάββατο (17/09) πραγματοποιήθηκαν οι κληρώσεις του Champions League και του Europe Cup στο πινγκ πονγκ στη Ναπόκα της Ρουμανίας. Η διαδικασία έγινε στο περιθώριο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Κ21(Νέων-Νεανίδων).

Η κλήρωση είχε έντονο ελληνικό ενδιαφέρον, καθώς ο Παναθηναϊκός έμαθε αντίπαλο στο Στάδιο 2 του Europe Cup, ενώ αρκετοί Έλληνες αθλητές και αθλήτριες συμμετέχουν σε κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες όπως ο Παναγιώτης Γκιώνης (Μπογκόρια Γκρότζισκ), Γιάννης Σγουρόπουλος (Ενεμπόν).

Στο Europe Cup γυναικών ο Παναθηναϊκός κληρώθηκε στο 4ο γκρουπ. Έχει αντιπάλους την ιταλική Νορμπέλο (επικεφαλής) και την ισπανική Λέκα Ένεα. Η LZ Λιντς Φρόσμπεργκ της Φωτιάδου τέθηκε επικεφαλής στο 2ο γκρουπ με αντιπάλους την Μπουντάορσι από την Ουγγαρία και τη Ρέους Μιρό (της Κατερίνας Λιόλιου που στην Ευρώπη συμμετέχει με τον Παναθηναϊκό)από την Ισπανία.

Στο Champions League,η Μπογκόρια από το 1ο γκρουπ θα αντιμετωπίσει  τη γερμανική Μπορούσια Ντίσελντορφ (επικεφαλής) και την Οστρόφ από την Τσεχία, χωρίς να έχει στη διάθεσή της ακόμα τον Γκιώνη που προέρχεται από τραυματισμό.

Η Ενεμπόν του Σγουρόπουλου τέθηκε επικεφαλής στο 2ο γκρουπ και τίθεται αντιμέτωπη με την SPG Βελς από την Αυστρία και τη Μιλχάουζεν από τη Γερμανία

Στο Champions League γυναικών τέλος, η Λιντς AG Φρόσμπεργκ, που έχει και στο ευρωπαϊκό ρόστερ της την Παπαδημητρίου, ήταν απευθείας στο στάδιο 2. Είναι 1ο φαβορί στο 4ο γκρουπ και θα συναντήσει τη γαλλική Σεν Κουεντέν και τη Μοράφσκι Κρουμλόφ από την Τσεχία.

Από την Ελλάδα έχουν δηλώσει συμμετοχή φέτος στην Ευρώπη η ανδρική ομάδα του Ολυμπιακού και η γυναικεία του ΑΣΕΑ Σάρισες Φλώρινας. Θα μετάσχουν στο Europe Trophy.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πινγκ Πονγκ