fbpx

Νίκες για Παπαδημητρίου και Φωτιάδου στην Αυστριακή Λίγκα

Νίκες για Παπαδημητρίου και Φωτιάδου στην Αυστριακή Λίγκα

Τις πρώτες νίκες στην Αυστριακή λίγκα πανηγυρίζουν η Μαλαματένια Παπαδημητρίου και Χρυσή Φωτιάδου.

Οι 2 ελληνίδες που φέτος θα είναι συμπαίκτριες στην Αυστριακή Λιντς Φρόσμπεργκ δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό με απώτερο σκοπό την αποκόμιση εμπειριών και την βελτίωσή τους σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο.

Η Παπαδημητρίου από την 1η ομάδα και η Φωτιάδου από την 2η ομάδα πήραν μέρος στο αγωνιστικό διήμερο της κατηγορίας, αντιμετώπισαν την Μπράκ/Μουρ και την Μπόντενσντορφ όπου και πέτυχαν τις πρώτες τους ατομικές νίκες.

Την αρχή έκανε η Παπαδημητρίου όπου αγωνίστηκε μόνο στο παιχνίδι απέναντι στην Μπόντενσντορφ, καθώς συμμετείχε στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ21 στην Ρουμανία. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια επικράτησε της Αλεξάνδρα Βοβκ από την Σλοβενία με 3-0 σετ. Η Λιντς AG Φρόσμπεργκ επιβλήθηκε 4-0 της Μπρακ/Μουρ και 4-1 της Μπόντενσντορφ 1.

Η Φωτιάδου είχε 1 νίκη και 1 ήττα στους δικούς της αγώνες, καθώς επικράτησε 3-2 σετ της Αλεξάνδρα Βοβκ και ηττήθηκε με το ίδιο σκορ από την Αντρέα Πάβλοβιτς από την Κροατία.  Η LZ Λιντς Φρόσμπεργκ ήρθε ισόπαλη 3-3 με την Μπόντενσντορφ κι επικράτησε 4-0 της Μπρακ/Μουρ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πινγκ Πονγκ