fbpx

Youth Star Contender: Οριακά έχασε η Παπαδημητρίου στο διπλό μικτό

Youth Star Contender: Οριακά έχασε η Παπαδημητρίου στο διπλό μικτό

Από το αγώνισμα του διπλού μικτού για αθλητές και αθλήτριες έως 19 ετών άρχισε την Παρασκευή 09/09 στα Σκόπια τους αγώνες της στο WTT Youth Star Contender της Β. Μακεδονίας η Μαλαματένια Παπαδημητρίου.

Η 18άχρονη διεθνής, που απέκτησε μέσω παγκόσμιας κατάταξης τα δικαίωμα συμμετοχής στην υψηλότερη βαθμίδα των YouthContender, συνεργάστηκε με τον Ταλ Ισραέλι από το Ισραήλ. Πέρασαν bye τον γύρο των «16» του διπλού μικτού και σε σπουδαίο προημιτελικό κάμφθηκαν με 3-2 σετ από το πρώτο φαβορί, τους Γιασασβίν Γκομπράντε/Όσκαρ Μπιριέλ από την Ινδία και το Πουέρτο Ρίκο αντίστοιχα. Προηγήθηκαν με 2-1 σετ, είχαν και την ευκαιρία να επικρατήσουν στα 4 σετ, αλλά στο τέλος ηττήθηκαν στα… σημεία (7-11, 11-7, 16-14, 11-13, 7-11).

Στο Sport Centre Boris Trajkovski η πρωταθλήτρια Ελλάδας του απλού νεανίδων αρχίζει αύριο Σάββατο 10/09 την προσπάθειά της στο απλό Under 19. Έχει κληρωθεί στο 8o και τελευταίο γκρουπ και συναντά τη Γαλλίδα Πριτίκα Παβάντε (επικεφαλής), τη Νάομι Πράνκοβιτς από τη Γερμανία και τη Σοφία Σλίβκα από την Πολωνία. Οι δύο πρώτες αθλήτριες από κάθε γκρουπ περνάνε στο κυρίως ταμπλό.

Η Παπαδημητρίου αγωνίζεται και στο διπλό νεανίδων με συμπαίκτρια τη Σόφι Έρλι από την Ιρλανδία. Αύριο το απόγευμα αντιμετωπίζουν στον 1ο γύρο (σ.σ. των «16») τις Κροάτισσες Χάνα Αράποβιτς/Ντόρα Κόσιτς.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πινγκ Πονγκ