fbpx

WTT Feeder: Με πέντε ελληνικές συμμετοχές στη Βουλγαρία

WTT Feeder: Με πέντε ελληνικές συμμετοχές στη Βουλγαρία

Στην πόλη Παναγκιουρίστε γίνεται από την Τρίτη 30 Αυγούστου έως την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου το WTT Feeder ανδρών-γυναικών της Βουλγαρίας. Θα πάρουν μέρος ο Γιάννης Σγουρόπουλος (που βρίσκεται απευθείας στο κυρίως ταμπλό και μπορεί να έχει βλέψεις για καλό πλασάρισμα), ο Γιώργος Κωνσταντινόπουλος, ο Τάσος Ρηνιώτης, ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος και η Ελισάβετ Τέρπου, η οποία επανέρχεται από τραυματισμό. Στο κοουτσάρισμα θα είναι ο ομοσπονδιακός προπονητής των ανδρών Κώστας Βατσακλής.

Στη σειρά της βαθμίδας Feeder, η Βουλγαρία έρχεται αμέσως μετά από το τουρνουά της Τσεχίας, το οποίο ολοκληρώθηκε την Κυριακή 28/08 στο Όλομουτς. Ο τετράκις πρωταθλητής Ευρώπης τω νεαρών ηλικιών, Σγουρόπουλος, είχε στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα την πετυχημένη πορεία μέχρι τον γύρο των «32» του απλού και τώρα στο Παναγκιουρίστε θα επιδιώξει τη διάκριση, κάνοντας παράλληλα καλή πρόβα για την έναρξη της σεζόν. Ενδιάμεσα ταλαιπωρήθηκε από κάποιες ενοχλήσεις αλλά φαίνεται ότι τις ξεπέρασε.

Ο Ρηνιώτης επανεμφανίζεται σε διεθνή τουρνουά μετά από πολύ καιρό, ενώ οι αδερφοί Κωνσταντινόπουλοι θέλουν να κρατήσουν καλό ρυθμό μετά από την κορυφαία διοργάνωση στη βαυαρική πρωτεύουσα. Την περασμένη βδομάδα στο Όλομουτς είχαν εκπροσωπήσει μόνο γυναίκες τα ελληνικά χρώματα με την Κατερίνα Τόλιου να αποκλείεται στον 1ο γύρο του απλού και την Κωνσταντίνα Παρίδη στα προκριματικά. Η Τέρπου, που έχασε αυτούς τους αγώνες λόγω των ενοχλήσεων στον αγκώνα, πρόλαβε τουλάχιστον το τουρνουά στη γειτονική χώρα και θα έχει κι εκείνη μία ακόμα ευκαιρία να μετρήσει δυνάμεις μετά το Μόναχο.

Στα προκριματικά έχει σχηματιστεί ταμπλό των «64» στους άνδρες και των «32» στις γυναίκες. Ο Ρηνιώτης κληρώθηκε με τον Κινέζο Σάι Λινβέι, ο Γ. Κωνσταντινόπουλος με τον επίσης Κινέζο Νιου Γκουανκάι και ο Κ. Κωνσταντινόπουλος με τον Ισπανό Ραφαέλ Ντε Λας Έρας. Ο Σγουρόπουλος θα μάθει αντίπαλο για το ταμπλό των «64» μετά την ολοκλήρωση των προκριματικών. Στον 1ο προκριματικό γύρο των γυναικών η Τέρπου θ’ αντιμετωπίσει τη Μαρίνα Ντόνερ από τη Φιλανδία.

Στο Arena Asarel του Panagyurishte η ελληνική αποστολή θα έχει παρουσία και στο διπλό μικτό με τον Κ. Κωνσταντινόπουλο και την Τέρπου (στη φωτό της ETTU μαζί από το φετινό Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα). Στον 1ο από τους 2 προκριματικούς γύρους έπεσαν πάνω σε κινεζική ζευγάρι, τους Λι Γιουκί/Λιου Γιέμπο.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πινγκ Πονγκ