fbpx

Βαλκανικό: Χρυσό μετάλλιο στο διπλό για την Γκαϊντατζή

Βαλκανικό: Χρυσό μετάλλιο στο διπλό για την Γκαϊντατζή

Η Λεμονιά Γκαϊντατζή είναι η πρώτη Βαλκανιονίκης στο διπλό κορασίδων της επιτραπέζιας αντισφαίρισης για το 2022.

Η Βορειοελλαδίτισσα πρωταθλήτρια και η Βουλγάρα συμπαίκτριά της Σιντέλια Μούτλου πέτυχαν την Κυριακή 26/06, στην Αλμπένα, δύο ακόμα νίκες στην εντυπωσιακή πορεία τους στο αγώνισμα και η Ελλάδα πανηγύρισε ξανά χρυσό μετάλλιο σε Βαλκανικό πρωτάθλημα νέων μετά από 14 χρόνια!

Μέσα από θαυμάσιες εμφανίσεις και πολύ καλή συνεργασία με την επίσης δεξιόχειρα Μούτλου, η Γκαϊντατζή φτάνει στη μεγαλύτερη διάκρισή της και γράφει και ιστορία για τη χώρα στον θεσμό.

Επιπλέον, είναι εξέλιξη απολύτως φυσιολογική με βάση τα όσα έχει δείξει διεθνώς από τον καιρό, που ήταν ακόμα παγκορασίδα. Στον τελικό τα κορίτσια κατέβαλλαν τις Σέρβες Γιάνα Χαβέλα/Μάγια Βάνχο με 3-1 σετ.

Το πρωί Γκαϊντατζή και Μούτλου πέρασαν στον τελικό με σπουδαία νίκη απέναντι στο 1ο φαβορί του αγωνίσματος. Έκαμψαν τις Μπιάνκα Μέι Ρόζου/Κριστίνα Σινγκεορζάν από τη Ρουμανία με 3-2 και το τελευταίο σετ να λήγει 11-9!

Οι Ρουμάνες ήταν οι κυρίαρχες του ομαδικού, έχουν σημαντική εμπειρία γενικά από διεθνή τουρνουά και ειδικά για τη Μέι Ρόζου να σημειωθεί ότι φιγουράρει στο νούμερο 4 της παγκόσμιας κατάταξης Under 15.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πινγκ Πονγκ