fbpx

Παρίσι 2024: Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για το breaking

Παρίσι 2024: Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για το breaking

Οι διοργανωτές των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024 στο Παρίσι ανακοίνωσαν την πώληση ενός εκ. εισιτηρίων σε διάστημα 24 ωρών.

 Το ενδιαφέρον του κοινού είναι τόσο μεγάλο που συνολικά 20 αθλήματα έχουν ήδη κάνει sold out ενώ το πιο πρόσφατο στη λίστα είναι αυτό του breaking που κάνει ντεμπούτο στο Ολυμπιακό πρόγραμμα. Τα πιο εμπορικά σε πωλήσεις εισιτηρίων αθλήματα αποδεικνύονται το ποδόσφαιρο, ο στίβος, το μπιτς βόλεϊ, το τένις και το μπάσκετ.

Διαθέσιμα παραμένουν κάποια ακριβότερα εισιτήρια όπως για το βραδινό σκέλος του στίβου που περιλαμβάνει το άλμα επί κοντώ και το δέκαθλο που τιμολογούνται στα 690 ευρώ ενώ εκείνα για το τουρνουά χάντμπολ ανδρών στη Λιλ κοστίζουν 290.

 Τα εισιτήρια Γ’ κατηγορίας για τους τελικούς πυγμαχίας που θα διεξαχθούν στο Roland Garros κοστίζουν 205 ευρώ με πολλούς να είναι επικριτικοί για τις υψηλές τιμές με τους διοργανωτές να αναφέρουν ότι υπάρχουν φθηνότερα εισιτήρια για αθλήματα όπως το ποδόσφαιρο, το γκολφ, την κωπηλασία και το κανόε-καγιάκ με την τιμή να μην ξεπερνά τα 24 ευρώ ενώ κάτω από 50 ευρώ κοστίζουν τα «μαγικά χαρτάκια» για αθλήματα όπως το χόκεϊ σε χόρτο, το ράγκμπι σέβενς και η υδατοσφαίριση.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ολυμπιακοί Αγώνες