fbpx

Την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου τα Βραβεία Ολυμπισμού στην Θεσσαλονίκη

Την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου τα Βραβεία Ολυμπισμού στην Θεσσαλονίκη

Το Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης, διοργανώνει την Πέμπτη (15/12) για 5η χρονιά, τα “Βραβεία Ολυμπισμού”, μια εκδήλωση που αποτελεί, πλέον, θεσμό της Ελληνικής Ολυμπιακής οικογένειας, αναδεικνύοντας και βραβεύοντας τη δράση των προσωπικοτήτων και των φορέων που διακρίθηκαν στη διάρκεια της χρονιάς τιμώντας τις Ολυμπιακές αξίες.

Στη διάρκεια της Τιμητικής Εκδήλωσης Βράβευσης θα τιμηθούν τα μέλη της αθλητικής και της Ολυμπιακής οικογένειας, καθώς και των θεσμικών αλλά και των ιδιωτικών φορέων που υποστηρίζουν το Όραμα του Μουσείου και τις εξωστρεφείς του δράσεις για τη διάδοση των Ολυμπιακών αξιών. Επιπλέον, θα βραβευτούν προσωπικότητες από τον χώρο του αθλητισμού, του πολιτισμού και της εκπαίδευσης, που τίμησαν το Ολυμπιακό κίνημα και μεταλαμπάδευσαν το μήνυμά του με την ανιδιοτελή προσφορά τους.

Το πολιτιστικό πρόγραμμα θα πλαισιώσει μουσικά, ο Εμμανουήλ Κουτσάκης, το 7χρονο παιδί-θαύμα, το οποίο θα παρουσιάσει τις νέες μουσικές συνθέσεις του για πρώτη φορά.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή στο κοινό και θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο του Ολυμπιακού Μουσείου Θεσσαλονίκης, σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου και ώρα 19:30.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ολυμπιακοί Αγώνες