fbpx

Παρίσι 2024: Άνοιξε το πρώτο κατάστημα της διοργάνωσης

Παρίσι 2024: Άνοιξε το πρώτο κατάστημα της διοργάνωσης

Η οργανωτική επιτροπή των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού 2024 άνοιξε το πρώτο κατάστημα της διοργάνωσης στο Forum des Halles. Ο χώρος των 80 τετραγωνικών μέτρων αποτελεί τον πρώτο που θα έχει τα εμπορικά προϊόντα και αναμνηστικά της διοργάνωσης όπως μινιατούρες του πύργου του Άιφελ, μαζί με παιχνίδια και καπέλα.

 Στον ίδιο χώρο διαθέσιμα θα είναι προϊόντα της Le Coq Sportif που είναι η επίσημη χορηγός και συνεργάτης των γαλλικών ομάδων σε Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες. Συνολικά, η οργανωτική επιτροπή έχει στόχο να βγάλει το ποσό των 2 δις ευρώ από τις πωλήσεις.

«Πραγματοποιήσαμε μία έρευνα όπου το 60% των Γάλλων πολιτών δηλώνει ότι ενδιαφέρεται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες», είπε ο Εντουάρντ Μπαρντόν, διευθυντής του τομέα πωλήσεων της διοργάνωσης όπως αναφέρει το Fashion Network. «Το 20% του πληθυσμού δηλώνει ότι έχει την πρόθεση να αγοράσει τουλάχιστον ένα επίσημο προϊόν. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν περίπου 10 εκατομμύρια άνθρωποι που έχουν τη θέληση να ξοδέψουν 50 ευρώ κατά μέσο όρο. Αυτό ισούται με 500 εκατομμύρια ευρώ και θέλουμε να αυξήσουμε αυτό τον αριθμό επί τέσσερα».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ολυμπιακοί Αγώνες