fbpx

Νέος χορηγός για την Ολυμπιακή Ομοσπονδία της Κόστα Ρίκα

Νέος χορηγός για την Ολυμπιακή Ομοσπονδία της Κόστα Ρίκα

Η εθνική Ολυμπιακή Επιτροπή της Κόστα Ρίκα ανακοίνωσε νέα συμφωνία χορηγίας με την εταιρεία τηλεπικοινωνιών Claro για το 2023. Η Claro, που αποτελεί θυγατρική της μεξικανικής America Movil, είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες που παρέχουν υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας στην Κόστα Ρίκα.

 Η συμφωνία έχει στόχο την στήριξη των αθλητών που θα πάρουν μέρος σε μεγάλες διοργανώσεις όπως στους Παναμερικανικούς Αγώνες του 2023 στο Σαντιάγκο της Χιλής και στα προκριματικά για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι. «Από την άφιξη της Claro στην Κόστα Ρίκα πάνω από 10 χρόνια πριν, έχουμε ως στόχο την συνεργασία για τη δημιουργία μίας κοινωνίας που θα ευημερεί περισσότερο», είπε ο Λιονέλ Αχρένς, διευθυντής μάρκετινγκ της εταιρείας. «Με αυτή τη χορηγία αναζητούμε την στήριξη της σπουδαίας δουλειάς των αθλητών μας συνεχίζοντας την εξέλιξη του αθλητισμού».

Η ανακοίνωση της συμφωνίας για τη χορηγία ήρθε σε μία ημέρα που η εθνική Ολυμπιακή Επιτροπή της Κόστα Ρίκα ανακοίνωσε ότι θα έχει εκπροσώπηση σε 4 αθλήματα στους παρθενικούς αγώνες Κεντρικής Αμερικής και Καραϊβικής και στο Beach Games. Συνολικά 16 αθλητές θα πάρουν μέρος σε τένις, σκέιτμπορντ, μπιτς βόλεϊ και σέρφινγκ, στο τουρνουά που θα διεξαχθεί το διάστημα 19 με 25 Νοεμβρίου στην Σάντα Μαρία της Κολομβίας.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ολυμπιακοί Αγώνες