fbpx

Παρίσι 2024: Υπέρ της διοργάνωσης το 82% των κατοίκων του Σιν-Σαν-Ντενί

Παρίσι 2024: Υπέρ της διοργάνωσης το 82% των κατοίκων του Σιν-Σαν-Ντενί

Ικανοποίηση επικρατεί από την πλευρά των διοργανωτών των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024 στο Παρίσι μετά την έρευνα που έδειξε ότι το 82% των κατοίκων του Σιν-Σεν-Ντενί είναι υπέρ της διεξαγωγής στην περιοχή.

 Τα αποτελέσματα της έρευνας παρουσιάστηκαν από τη γαλλική εφημερίδα Le Parisien ενώ βρέθηκε επίσης ότι το 73% των πολιτών που απάντησαν στο ερωτηματολόγιο πιστεύουν ότι η διοργάνωση θα έχει θετική επίδραση στις υποδομές της περιοχής.

Το Σιν-Σεν-Ντενί θα φιλοξενήσει μία σειρά αθλημάτων με το Σταντ Ντε Φρανς να βλέπει τη δράση σε στίβο και ράγκμπι σέβενς. Η κολύμβηση, οι καταδύσεις και η υδατοσφαίριση θα διεξαχθούν στο εθνικό κέντρο υγρού στίβου που βρίσκεται επίσης στην περιοχή ενώ το χωριό των αθλητών θα βρίσκεται στα περίχωρά της.

 Την έρευνα πραγματοποίησε η Harris Interactive και έρχεται λίγες ημέρες μετά από εκείνη της Fiducial-Odoxa που ανέφερε ότι το 58% των Γάλλων πολιτών δεν εμπιστεύεται την κυβέρνηση της χώρας για την ασφάλειας κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων του 2024 όπως και κατά τη διάρκεια του παγκοσμίου κυπέλλου ράγκμπι το 2023.

 Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Παρισιού θα διεξαχθούν την περίοδο 26 Ιουλίου με 11 Αυγούστου 2024 και θα ακολουθήσουν οι Παραολυμπιακοί το διάστημα 28 Αυγούστου με 8 Σεπτεμβρίου.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ολυμπιακοί Αγώνες