fbpx

Φιλανθρωπικό τουρνουά στην Ιρλανδία από την Ολυμπιακή ομοσπονδία της χώρας

Φιλανθρωπικό τουρνουά στην Ιρλανδία από την Ολυμπιακή ομοσπονδία της χώρας

Η Ολυμπιακή ομοσπονδία της Ιρλανδίας πραγματοποίησε τουρνουά γκολ συγκεντρώνοντας χρήματα για αθλητής που προσπαθούν να εκπροσωπήσουν τη χώρα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι.

 Κάτοχος του αργυρού Ολυμπιακού μεταλλίου στην ιστιοπλοϊα, η Αναλίζ Μέρφι και ο κολυμβητής Σέιν Ράιαν ήταν μεταξύ των 120 που πήραν μέρος στο Plamer South Course στο Κιλντέαρ. Στόχος ήταν να συγκεντρωθούν χρήματα για το fund «Make A Difference Athletes» που έχει δημιουργήσει η ομοσπονδία για να δώσει οικονομική στήριξη στους αθλητές της χώρας στο Ολυμπιακό τους ταξίδι.

«Καταλαβαίνουμε την οικονομική πίεση που έχουν οι αθλητές καθώς προσπαθούν να διαπρέψουν και γνωρίζουμε ότι τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν σήμερα θα παίξουν καθοριστικό ρόλο για το μέλλον του ιρλανδικού αθλητισμού και στην προετοιμασία που χρειάζεται για το βέλτιστο επίπεδο απόδοσης στο υψηλότερο επίπεδο», είπε η οικονομική διευθύντρια της ομοσπονδίας, Κάθριν Τίρναν.

Πέρα από τον Ράιαν που έχει πάρει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Ζανέιρο το 2016 και στο Τόκιο το καλοκαίρι του 2021, παρών ήταν και ο πυγμάχος Άινταν Γουόλς, που πήρε το χάλκινο μετάλλιο στην ιαπωνική πρωτεύουσα και ελπίζει να διακριθεί στο Παρίσι το 2024.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ολυμπιακοί Αγώνες