fbpx

Ουντεά Καστερά: “Ένα σημαντικό βήμα επετεύχθη με την πρόσληψη της Γκιγιάρ”

Ουντεά Καστερά: “Ένα σημαντικό βήμα επετεύχθη με την πρόσληψη της Γκιγιάρ”

Αισιόδοξη πως τα καλύτερα έρχονται εμφανίστηκε υπουργός αθλητισμού της Γαλλίας, Αμελί Ουντεά Καστερά. Αναφερόμενη στην πρόσφατη πρόσληψη της Αστρίντ Γκιγιάρ ως γενικής γραμματέως της Αθλητικής Επιτροπής της Γαλλικής Ολυμπιακής Επιτροπής, υπογράμμισε πως πλέον επιτυγχάνεται η ανασύνταξη του οργανισμού και μόλις επανέλθει και η πρόεδρός του, Μπριζίτ Ενρίκ, όλα θα επανέλθουν στην ομαλότητα

“Ένα σημαντικό βήμα επετεύχθη με την πρόσληψη νέου γενικού γραμματέα, της Αστρίντ Γκιγιάρ. Αυτή η πρόσληψη σε συνάρτηση με την ανάκαμψη της Μπριζίτ Ενρίκ, θα επιτρέψει την πλήρη συσπείρωση δυνάμεων και θα μας επιτρέψει να περάσουμε ένα διπλό μήνυμα.

Πρώτον πως πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι και δεύτερον πως πρέπει να εστιάσουμε στις χρονικές διορίες και να δουλέψουμε αποτελεσματικά, ώστε να προσφέρουμε επιτυχημένους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες“, ανέφερε η Ουντεά Καστερά.

Υπενθυμίζεται πως η θέση του γενικού γραμματέα έμεινε κενή όταν απομακρύνθηκε από αυτήν ο Ντιντιέ Σεμινέ τον περασμένο Σεπτέμβριο. Αιτία ήταν η σφοδρή σύγκρουσή του με την Ενρίκ, με την τελευταία μάλιστα να έχει πάρει ουσιαστικά αναρρωτική άδεια για να αναρρώσει από την ψυχολογική βία που της ασκήθηκε.

Η Αστρίντ Γκιγιάρ.

Η Γκιγιάρ από την πλευρά της, σε ηλικία 39 ετών αναλαμβάνει έναν διαφορετικό ρόλο από τον γνωστό της, καθώς ως ξιφομάχος διέπρεπε εντός αγωνιστικών χώρων, έχοντας μάλιστα κατακτήσει και ένα ασημένιο Ολυμπιακό μετάλλιο, το 2021 στο Τόκιο.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ολυμπιακοί Αγώνες