fbpx

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η 3η πολιτιστική αθλητική εκδήλωση Mellon Run (pics)

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η 3η πολιτιστική αθλητική εκδήλωση Mellon Run (pics)

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η 3η Πολιτιστική Αθλητική Εκδήλωση Mellon Run την οποία διοργάνωσε ο σύλλογος ατόμων με αναπηρίες Νοτίου Κρήτης «Το Μέλλον», με τη βοήθεια του Δήμου Φαιστού και υπό την αιγίδα της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, την Κυριακή 09/10.

Η διοργάνωση περιελάβανε χιλιομετρικές αποστάσεις, που απευθύνονταν σε δρομείς, άτομα με αναπηρίες και παιδιά, μέσα από μια όμορφη διαδρομή με περιφορά του φράγματος Φανερωμένης , του δήμου Φαιστού. Στο σημείο αυτό πραγματοποιήθηκαν 3 αγώνες, των 16,6 χλμ., των 6,8 χλμ. για τρέξιμο και περπάτημα και των 1,9 χλμ. για παιδιά.

Η εκκίνηση των αγώνων δόθηκε στο πρώην δημοτικό σχολείο Φανερωμένης και έδρα του συλλόγου ατόμων με αναπηρίες Νοτίου Κρήτης «Το Μέλλον», ενώ συμμετείχαν 600 δρομείς και 1.800 συνοδοί, με την προσέλευση του κόσμου που παρακολούθησε την εκδήλωση να ήταν πολύ μεγάλη.

Αξίζει, επίσης, να αναφερθεί πως ο αγώνας είχε και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, μιας και τα έσοδα θα διατεθούν για τις ανάγκες του συλλόγου «Το Μέλλον».

Τέλος, τη διοργάνωση παρακολούθησαν και τίμησαν από κοντά ο πρόεδρος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής Γιώργος Καπελλάκης, ο γενικός γραμματέας της ΕΠΕ Χρήστος Τζαμούσης, ο έφορος αθλημάτων της ΕΠΕ και πρόεδρος του συλλόγου ατόμων με αναπηρίες Νοτίου Κρήτης «Το Μέλλον» Μανώλης Στεφανουδάκης, ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, ο σεβασμιότατος μακάριος Γορτυνίας και Αρκαδίας, ο δήμαρχος Φαιστού Γρηγόρης Νικολιδάκης, η αντιδήμαρχος κοινωνικής πρόνοιας, παιδείας και δια βίου μάθησης Βασιλεία Αρμουτάκη, αλλά και ο αντιδήμαρχος περιβάλλοντος, καθαριότητας και πολιτικής προστασίας Αντώνης Κωνσταντουλάκης.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ολυμπιακοί Αγώνες