fbpx

Μπαχ: “Η Ασία έγραψε ιστορία στον αθλητισμό”

Μπαχ: “Η Ασία έγραψε ιστορία στον αθλητισμό”

Την ευγνωμοσύνη του για όσα πέτυχε συνολικά η Ασία στον κόσμο του αθλητισμού τα τελευταία χρόνια, φρόντισε να γνωστοποιήσει το Τόμας Μπαχ. Ο πρόεδρος της ΔΟΕ, απευθυνόμενος προς τα μέλη του μεγάλου συνεδρίου των Ασιατικών Ολυμπιακών Επιτροπών στην Πνομ Πεν της Καμπότζης, μίλησε για την πρωτοφανή δοκιμασία τριών διαδοχικών Ολυμπιακών Αγώνων στην ασιατική ήπειρο, υπογραμμίζοντας την επιτυχή αντιμετώπιση αυτής της ξεχωριστής πρόκλησης.

“Με έναν πρωτοφανή κύκλο τριών Ολυμπιακών διοργανώσεων στην Ασία να βρίσκεται πια πίσω μας, όλη η Ολυμπιακή κοινότητα και ολόκληρη η Ασία μπορούν να ατενίζουν όσα πέτυχαν με μεγάλη περηφάνια.

Αρχίζοντας με τους Χειμερινούς Αγώνες της Πιονγκτσάνγκ το 2018, προχωρώντας τους αναβληθέντες Θερινούς Αγώνες του Τόκιο το 2021 και τέλος στους Χειμερινούς του Πεκίνου το 2022, μπορούμε πραγματικά να πούμε πως η Ασία έγραψε ιστορία στον κόσμο του αθλητισμού.

Για αυτό θα ήθελα σε όλους σας, τώρα που είστε συγκεντρωμένοι στο μεγάλο συνέδριο να σας εκφράσω τις ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη μου, για τη σπουδαία συνεισφορά σας στην επιτυχία αυτού του αξιομνημόνευτου ασιατικού Ολυμπιακού κύκλου”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μπαχ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ολυμπιακοί Αγώνες