fbpx

Σε θέση-κλειδί η Ντε Γιόνγκ για τις προετοιμασίες της Αυστραλίας ενόψει Ολυμπιακών Αγώνων

Σε θέση-κλειδί η Ντε Γιόνγκ για τις προετοιμασίες της Αυστραλίας ενόψει Ολυμπιακών Αγώνων

Η Φιόνα Ντε Γιόνγκ καθίσταται πρόσωπο με κομβικό ρόλο στην πορεία της Αυστραλίας προς τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024. Έχοντας 12 χρόνια πείρας εντός της Ολυμπιακής Επιτροπής της χώρας, η Ντε Γιόνγκ τώρα διορίστηκε επικεφαλής του Αυστραλιανού Ινστιτούτου Αθλητισμού (AIS) στο Ευρωπαϊκό Προπονητικό Κέντρο (ETC).

Αυτό σημαίνει πως η Ντε Γιόνγκ θα έχει υπό την εποπτεία και τον έλεγχό της όλο το πρόγραμμα προετοιμασίας των Αυστραλών αθλητών που θα συμμετάσχουν στους Ολυμπιακούς και τους Παραολυμπιακούς Αγώνες και θα κάνουν μεγάλο μέρος της σχετικής προετοιμασίας τους στην Ευρώπη.

Το ETC είναι ένα αθλητικό συγκρότημα εγκαταστάσεων στο Γκαβιράτε της Ιταλίας που διαθέτει γήπεδα ποδοσφαίρου, στίβου, χώρους τοξοβολίας, σκοποβολής και τενιστικά κορτ, μεταξύ όλων των άλλων. Το συγκεκριμένο κέντρο πέρασε από διαδικασία ολικού “λίφτινγκ” κατά τη διάρκεια των πρώτων μηνών του 2020, με την ευκαιρία του παγκόσμιου lockdown ελέω Covid-19 και τώρα είναι έτοιμο για να λειτουργήσει ως η βασική έδρα προετοιμασίας των Αυστραλών αθλητών, ενόψει των Αγώνων στο Παρίσι.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ολυμπιακοί Αγώνες