fbpx

Διήμερη… υβριδική σύσκεψη του Εκτελεστικού Συμβουλίου της ΔΟΕ

Διήμερη… υβριδική σύσκεψη του Εκτελεστικού Συμβουλίου της ΔΟΕ

Σύσκεψη μεταξύ των μελών του Εκτελεστικού Συμβουλίου της ΔΟΕ θα διεξαχθεί το διήμερο 8-9 Σεπτεμβρίου, με βασικό θέμα τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι. Η Σύσκεψη αυτή θα έχει “υβριδικό” χαρακτήρα, αφού ένας αριθμός μελών της θα έχει φυσική παρουσία στην έδρα της ΔΟΕ στη Λωζάνη, ενώ οι υπόλοιπο θα συμμετάσχουν δια ζώσης, όπως έχει πλέον καθιερωθεί λόγω της Covid-19.

Αυτή θα είναι η πέμπτη φετινή συνάντηση του Εκτελεστικού Συμβουλίου με θέμα το Παρίσι και το 2024, με βασικά θέματα συζήτησης να είναι οι οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι διοργανωτές και η δυνατότητα συμμετοχής Ρώσων και Λευκορώσων αθλητών στις επίσημες διοργανώσεις.

Το τελευταίο εξελίσσεται σε ένα όλο και πιο πολύπλοκο ζήτημα, καθώς οι πολλές από τις Διεθνείς Ομοσπονδίες έχουν αποβάλει τους αθλητές αυτών των δύο χωρών από τις διοργανώσεις τους, ωστόσο έχουν ήδη αρχίσει οι προκριματικές διαδικασίες ενόψει των Αγώνων του 2024. Άρα, το Εκτελεστικό Συμβούλιο καλείται να βρει τρόπο ώστε Ρώσοι και Λευκορώσοι να μπορέσουν να διεκδικήσουν την παρουσία τους στο Παρίσι, εφόσον δεν είναι πια σε ισχύ οι τωρινές απαγορεύσεις το 2024.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ολυμπιακοί Αγώνες