fbpx

Κονράντο: “Στόχος 70-90 μετάλλια στο Παρίσι”

Κονράντο: “Στόχος 70-90 μετάλλια στο Παρίσι”

Τον πήχη σε αρκετά ψηλό σημείο τοποθετεί ο Μίζαελ Κονράντο, ως προς τους στόχους της Βραζιλίας στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι. Ο πρόεδρος της Παραολυμπιακής Επιτροπής της Βραζιλίας (CPB) θεωρεί πως η χώρα του θα παρουσιάσει μία πολύ ανταγωνιστική ομάδα σε πλήθος αθλημάτων, οπότε ο στόχος του να ξεπεραστεί το ρεκόρ των 72 μεταλλίων του Τόκιο (22 χρυσά, 20 ασημένια, 30 χάλκινα) είναι εφικτός.

“Στόχος της CPB είναι να παραμείνει στην πρώτη οκτάδα του πίνακα των μεταλλίων και να κατακτήσει συνολικά μεταξύ 70 και 90 μετάλλια στο Παρίσι. Θα κάνουμε ό,τι το καλύτερο για να εξασφαλίσουμε πως οι αθλητές μας θα συμμετάσχουν στους Αγώνες με τις καλύτερες προϋποθέσεις.

Στόχος μας είναι να έχουμε και περισσότερες γυναίκες ως ποσοστό και αυτός είναι ένας στόχος που συμπεριλαμβάνεται στο στρατηγικό μας πλάνο. Εργαζόμαστε σε καθημερινή βάση για να μπορούν να κατακτούν όλο και περισσότερα μετάλλια. Είμαστε πεπεισμένοι πως μπορούμε να αυξήσουμε το ποσοστό των γυναικών ανάμεσα στο σύνολο των αθλητών μας που θα πάρουν μετάλλια”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κονράντο.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ολυμπιακοί Αγώνες