fbpx

Βραβεύτηκε από τον Λευτέρη Αυγενάκη ο Σπύρος Καπράλος

Βραβεύτηκε από τον Λευτέρη Αυγενάκη ο Σπύρος Καπράλος

Τον Πρόεδρο της ΕΟΕ και μέλος της ΔΟΕ Σπύρο Καπράλο τίμησε ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, για την προσφορά του στην ανάπτυξη του αθλητισμού και στην προαγωγή των Ολυμπιακών Αξιών.

Η βράβευση έγινε στο Karteros Sports Beach Center , στο πλαίσιο της γιορτής που διοργανώθηκε από το Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Ηρακλείου και το Υφυπουργείο Αθλητισμού, αφιερωμένη στην Ολυμπιακή Ημέρα, όπου μικροί και μεγάλοι ήρθαν σε επαφή με πλήθος αγωνισμάτων από εξειδεικευμένους προπονητές και τα σωματεία τους αλλά και είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν το τεράστιο φιλανθρωπικό έργο των κοινωνικών δομών του Ηρακλείου και της Κρήτης.

Επίσης 20 σπουδαίοι Κρήτες αθλητές (Ολυμπιονίκες, Παραολυμπιονίκες και πρωταθλητές περιέγραψαν τη δική τους αθλητική διαδρομή στην εκδήλωση «Αθλητισμός, από το όνειρο στον άθλο».

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος μεταξύ άλλων τόνισε:

«Με μεγάλη χαρά αποδέχτηκα την πρόσκληση να ταξιδέψω στην Κρήτη για την Ολυμπιακή Ημέρα, για να τιμήσω τον Υφυπουργό και να εκφράσω έτσι τις ευχαριστίες μου για όσα κάνει για το αθλητικό κίνημα. Εξασφάλισε την χρηματοδότηση του αθλητισμού τα επόμενα χρόνια μέσω του ποσοστού του στοιχήματος και τον ευχαριστούμε γι’ αυτό! Μερίμνησε για την εξωστρέφεια της χώρας, τόσο με το Ράλλυ Ακρόπολις, όσο και με τον Διεθνή Ποδηλατικό Γύρο αλλά και έδωσε έμφαση στον τόπο του την Κρήτη! Είμαι περήφανος που οι επικεφαλής των αντίστοιχων Ολυμπιακών Επιτροπών όλου του κόσμου, μου δίνουν συγχαρητήρια για την Σύνοδο που είχαμε εδώ πέρυσι.

Ο δεύτερος λόγος της αποδοχής της πρόσκλησης ήταν για να γνωρίσω επιτέλους από κοντά, αυτό το στολίδι όχι μόνο της Κρήτης, αλλά όλης της Ελλάδας, το Karteros Sports Beach Center. Πρόκειται για κάτι μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα και ήδη φιλοξένησε με μεγάλη επιτυχία διοργανώσεις διεθνούς επιπέδου, ενώ θα αποτελέσει έναν από τους πυρήνες της διοργάνωσης των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων του χρόνου εδώ στο Ηράκλειο. Θα τελειώσω εκφράζοντας τις ευχές μου στον Υφυπουργό για τα 50 του χρόνια που τα κλείνει αύριο. Μακάρι να είστε τόσο πολύ δημιουργικός και τα επόμενα χρόνια».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ολυμπιακοί Αγώνες