fbpx

Στην Πολωνία η τελευταία δοκιμή των εμποδίων με στιλ Ninja Warrior

Στην Πολωνία η τελευταία δοκιμή των εμποδίων με στιλ Ninja Warrior

Σε κλειστό χώρο και με πηγή έμπνευσης την αμερικανική τηλεοπτική εκπομπή Ninja Warrior θα διεξαχθεί η τέταρτη και τελευταία δοκιμή για το νέο αγώνισμα, αυτό του αγώνα δρόμου, που θα αντικαταστήσει την ιππασία.

 Οι κορυφαίοι πενταθλητές νέων θα βρεθούν στην Ζιελόνα Γκόρα της Πολωνίας για να αντιμετωπίσουν τα εμπόδια με τη διαδρομή να έχει κατασκευαστεί σε συνεργασία με την ιαπωνική τηλεόραση θυμίζοντας τη διάσημη τηλεοπτική εκπομπή Ninja Warrior που γνωρίζει μεγάλη επιτυχία στις Ηνωμένες Πολιτείες.

 Αυτή θα είναι επίσης και η πρώτη φορά που το αγώνισμα εμποδίων θα διεξαχθεί σε κλειστό χώρο. «Είχαμε ήδη πολύ επιτυχημένες δοκιμές σε Άγκυρα, Μανίλα και Λινιάνο και τώρα έχουμε μία πολύ ξεχωριστή ευκαιρία να δοκιμάσουμε το αγώνισμα σε κλειστό χώρο», είπε ο πρόεδρος της διεθνούς ομοσπονδίας, Κλάους Σόρμαν. «Το στήσιμο των εμποδίων θα μοιάζει πολύ με το Ninja Warrior και είναι πολύ σημαντικό για την ομοσπονδία να δοκιμάσουμε διαφορετικά στιλ διαδρομής. Είχαμε μεγάλα ονόματα στην Άγκυρα, ένα μικτό γκρουπ στις Φιλιππίνες, ακολούθησαν οι νέοι στην Ιταλία και τώρα έρχονται οι τζούνιορ που έχουν πολύ καλές ικανότητες σε όλα τα αγωνίσματα».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μοντέρνο Πένταθλο