fbpx

Όλα έτοιμα για το φινάλε της σεζόν

Όλα έτοιμα για το φινάλε της σεζόν

Στην πρωτεύουσα της Τουρκίας ο τελευταίος σταθμός του παγκοσμίου κυπέλλου.

Στην Άγκυρα, την πρωτεύουσα της Τουρκίας, θα διεξαχθεί ο τελευταίος σταθμός στην σεζόν του παγκοσμίου κυπέλλου στο μοντέρνο πένταθλο με τον νούμερο ένα στην παγκόσμια κατάταξη, τον Τζο Τσουνγκ να είναι μεταξύ των επικριτών της διεθνούς ομοσπονδίας που αποφάσισε να αντικαταστήσει από την επόμενη χρονιά το σκέλος της ποδηλασίας με αυτό των εμποδίων. Ο κάτοχος του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο δήλωσε μάλιστα ότι σκεφτόταν να μην πάρει μέρος όταν η βρετανική ομοσπονδία στήριξη την απόφαση της UIPM.

 Ο Τσουνγκ είναι ένα από τα ονόματα που ξεχωρίζουν στη λίστα συμμετοχών όπως και ο νούμερο δύο στον κόσμο, ο Τζουν Βουνγκ-Τάε από τη Νότια Κορέα. Παρών θα είναι και ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2021, ο Ούγγρος Άνταμ Μαρόζι όπως και ο νεαρός συναθλητής του, Τσάμπα Μπομ, που βρίσκεται στο νούμερο τρία της παγκόσμιας κατάταξης. Δυνατή αναμένεται να είναι η γαλλική ομάδα με τον κάτοχο του τίτλου Βαλεντάν Πραντ, τον δύο φορές παγκόσμιο πρωταθλητή Βαλεντάν Μπελό και τον νούμερο τέσσερα στον κόσμο Κρίστοφερ Πατ.

 Στις γυναίκες, η κάτοχος του αργυρού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016 Ελοντί Κλουβέλ αναμένεται να αποτελέσει άλλη μία ισχυρή παρουσία για τη γαλλική ομάδα. Ο ανταγωνισμός θα έρθει από την Μισέλ Γκούλιας από την Ουγγαρία, την Ιταλίδα Έλενα Μιτσέλι, τη Λιθουανή Ιέβα Σεραπινάιτε και την Τζέσικα Βάρλι από τη Μεγάλη Βρετανία.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μοντέρνο Πένταθλο