fbpx

Leclerc: Νέο πολυετές συμβόλαιο με τη Ferrari

Leclerc: Νέο πολυετές συμβόλαιο με τη Ferrari

Ο Charles Leclerc και η Ferrari θα συνεχίζουν να συμπορεύονται για τα επόμενα χρόνια, καθώς επέκτειναν τη συνεργασία τους!

Η επίσημη ανακοίνωση που δημοσίευσε η ομάδα του Maranello, επιβεβαιώνει τη συμφωνία που επιτεύχθηκε με τον Μονεγάσκο οδηγό για τις «επόμενες σεζόν». Η διάρκεια του νέου συμβολαίου, το οποίο επρόκειτο να λήξει στο τέλος του 2024, δεν αποκαλύφθηκε, αλλά πρόκειται για πολυετή ανανέωση .

«Η Scuderia Ferrari είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι επέκτεινε τη συνεργασία της με τον Charles Leclerc, ο οποίος θα συνεχίσει να αγωνίζεται για την ιταλική ομάδα και τις επόμενες σεζόν του παγκόσμιου πρωταθλήματος της Formula, αναφέρει η ενημέρωση που εξέδωσε η ομάδα.

Ο Μονεγάσκος ήταν μέλος της Ακαδημίας Οδηγών της Ferrari, η οποία τον βοήθησε στην άνοδό του, η οποία περιελάμβανε τους τίτλους που κατέκτησε στο GP3 και στην F2.

«Το όνειρο συνεχίζεται. Είμαι ευγνώμων που μπορώ να ανακοινώσω ότι θα συνεχίσω την περιπέτειά μου στα κόκκινα» έγραψε ο Leclerc στο Twitter/X, στο πρώτο του σχόλιο μετά την ανακοίνωση.

Με την ανανέωση του Leclerc, οι οπαδοί της Ferrari περιμένουν τώρα να μάθουν ποια θα είναι η τύχη του άλλου πιλότου της ομάδας, Carlos Sainz. Ο Ισπανός έχει επίσης συμβόλαιο που λήγει στο τέλος του 2024 και μια ανακοίνωση για το ποιο θα είναι το μέλλον του αναμένεται τις επόμενες εβδομάδες.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Αυτοκίνητο