fbpx

Africa ECO Race: Το loop κρύβει παγίδες (video)

Πρώτη κυκλική διαδρομή στο AFRICA ECO Race.

Το Africa ECO Race κάνει ό,τι μπορεί για να ελαχιστοποιήσει την επιβάρυνση στο περιβάλλον των χωρών που περνάει.

Ιδανική τακτική η δημιουργία κυκλικών περασμάτων γύρω από το μπιβουάκ ώστε να μην υπάρχουν περιττές μετακινήσεις. Αυτό έγινε με τη διαδρομή της ημέρας. Η εκκίνηση στα 20 χλμ. από το μπιβουάκ του Τσαμί. Το μήκος της διαδρομής στα 453 χλμ.

Το πρώτο loop έκρυβε παγίδες με μία σειρά αναβατών να χάνουν waypoints. Για άλλη μία φορά μεγάλη η μάχη στις δικύλινδρες μοτοσυκλέτες. Νικητής της ημέρας ο Alessandro Botturi. Μετά από 13 λεπτά ακολούθησε ο ομόσταβλός του στη Yamaha 700 Tenere, ο Pol Tarres, με προβλήματα στην εξάτμιση. Με τη νίκη του αυτή o Botturi πλησίασε σε απόσταση μικρότερη του λεπτού τον πρωτοπόρο γενικής, τον Jacopo Cerutti με την Aprilia 660 Tuareg.

Στα αυτοκίνητα, την 4η νίκη τους πανηγύρισαν Pierre-Louis Loubet και Francois Borsotto με το Apache. Με το αποτέλεσμα αυτό κέρδισαν τρεις θέσεις στη γενική κατάταξη. Πρωτοπόροι στη γενική παραμένουν οι Gautier Paulin και Remi Boulanger.

Το πρώτο φορτηγό που έφτασε στον τερματισμό το Tatra του Tomas Tomecek. Ο Τσέχος σχεδόν 8 λεπτά μπροστά από τους Ολλανδούς Aad Van Velsen, Michel Van Velsen και Marco Siemons. Με τη νίκη του αυτή ο Tomecek πέρασε στην 3η θέση γενικής.

Πηγή: ICARUS Sports

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Αυτοκίνητο