fbpx

WRC: Με 70 συμμετοχές το Ράλι Μόντε Κάρλο

WRC: Με 70 συμμετοχές το Ράλι Μόντε Κάρλο

Το Automobile Club de Monaco δημοσίευσε τη λίστα συμμετοχών του Ράλι Μόντε Κάρλο.

ΙΟ πρώτος φετινός αγώνα για το WRC συγκεντρώνει συνολικά 70 συμμετοχές.

Η πρωταθλήτρια κατασκευαστών Toyota έχει δηλώσει συμμετοχή με τους Elfyn Evans, Takamoto Katsuta και Sébastien Ogier με ισάριθμα Yaris Rally1.

Η τριμελής συμμετοχή της Hyundai με τα i20N Rally1 περιλαμβάνει τον παγκόσμιο πρωταθλητή του 2019 Ott Tänak και τους Thierry Neuville και Andreas Mikkelsen. Ο τελευταίος θα οδηγεί εναλλάξ με τους Dani Sordo και Esapekka Lappi αυτή τη σεζόν. Η συμμετοχή του στον πρώτο γύρο θα σηματοδοτήσει την πρώτη του εκκίνηση σε κορυφαίο επίπεδο στο WRC από το 2019.

Η MSport Ford έχει δηλώσει δύο αυτοκίνητα Puma Rally1 για τους νεαρούς Adrien Fourmaux και Grégoire Munster. Η βρετανική ομάδα θα αποκαλύψει τον χρωματισμό του αγωνιστικού της μέσα στην εβδομάδα.

Ισχυρή είναι η συμμετοχή στην κατηγορία WRC2. Οι Yohan Rossel και Nikolay Gryazin οδηγούν δύο εργοστασιακά Citroën C3 Rally2. Ο Oliver Solberg θα αγωνιστεί με ένα Škoda Fabia RS με εργοστασιακή υποστήριξη.

Τα ολοκαίνουργια Toyota GR Yaris Rally2 στην πρώτη τους συμμετοχή στο WRC θα οδηγήσουν οι Sami Pajari, Stéphane Lefebvre, Jan Solans και Bryan Bouffier. Άλλες αξιόλογες συμμετοχές περιλαμβάνουν τους Chris Ingram, Nicolas Ciamin και Pepe López.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Αυτοκίνητο