fbpx

Africa ECO Race: Η δράση πέρασε στο νότιο Μαρόκο (video)

Στο Μαρόκο ολοκληρώθηκε η πρώτη εβδομάδα δράσης του Africa ECO Race.

Σε πλήρη εξέλιξη η δράση στο φετινό Africa ECO Race με τους συμμετέχοντες να δοκιμάζουν τις δυνάμεις και τις αντοχές τους στο νότιο Μαρόκο.

Στο πρόγραμμα της ημέρας μία διαδρομή 467 χλμ. με το μπιβουάκ στο Ουέντ Ντράα, όχι μακριά από το Τακουνίτ. Ποικιλία εδαφών το κύριο χαρακτηριστικό της ημέρας.

Δυνατότερος ξανά στις μοτοσυκλέτες ο Jacopo Cerutti. Ο Ιταλός ξεκίνησε τρίτος κατά σειρά, πίσω από τις 2 εργοστασιακές Yamaha. Ο αναβάτης της Aprilia έφτασε σε 3η νίκη κι άνοιξε τη διαφορά σχεδόν στα 9 λεπτά από τον Pol Tarres.

Στους τέσσερις τροχούς, Pierre-Louis Loubet και Francois Borsotto είχαν την καλύτερη επίδοση της ημέρας με το Apache SSV. Όλα αυτά παρά τα 2 κλαταρισμένα ελαστικά. Δεύτερη νίκη για τους Γάλλους. Νικητές στην κατηγορία των αυτοκινήτων οι Βέλγοι Koen Wauters και Kris Ven der Sten.

 Στην κατηγορία των φορτηγών η νίκη της ημέρας στο Scania των Aad Van Velsen, Michel Van Velsen και Marco Siemons. Η ολλανδική ομάδα νίκησε το Tatra του Tomas Tomecek. Ο Ολλανδός παραμένει πρωτοπόρος γενικής με διαφορά σχεδόν 10 λεπτών.

Η συνέχεια του αγώνα έχει νότια κατεύθυνση με προορισμό την Ντάχλα. Rest Day η Κυριακή. Το πρόγραμμα βλέπει μία διαδρομή 397 χλμ. προς τον Ατλαντικό Ωκεανό. Η δράση την δεύτερη εβδομάδα στη Μαυριτανία.

Πηγή: ICARUS Sports

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Αυτοκίνητο