fbpx

Ανάβαση Διονύσου: Το ενδιαφέρον στην Ν έως 2 λίτρα

Ανάβαση Διονύσου: Το ενδιαφέρον στην Ν έως 2 λίτρα

Στην Ομάδα Ν, ο τίτλος έχει κριθεί, ως εκ τούτοι οι «τετρακίνητες» συμμετοχές είναι περιορισμένες στην Ανάβαση Διονύσου.

Στη Ν έως 2 Λίτρα και κατ’ επέκταση στη Ν2, το παρών θα δώσουν 17 οδηγοί! Η υπόθεση-τίτλος είναι ανοιχτή στη Ν2. Θα κριθεί μεταξύ του επικεφαλής Κίμωνα Θέου (Peugeot 106 S16) και των αδερφών Βίκτωρα (Citroen Saxo VTS) και Πανάγγελου Ρέκκα (Peugeot 106 S16).

Από την Κρήτη θα ταξιδέψει στο Διόνυσο ο Γιάννης Κακεπάκης με ένα Peugeot 106 S16. Με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα στη Ν2 θα αγωνιστεί ο νικητής του Αχλαδόκαμπου, «Άστριος» με Peugeot 106 S16.

Ιδιο αυτοκίνητο θα οδηγήσει στην Ανάβαση Διονύσου και ο Παναγιώτης Σμυρναίος.

Με Peugeot 106 S16 θα λάβουν μέρος οι Κωνσταντίνος Πενέσης, Δημήτρης Τσατσούλας, Δημήτρης Σηφάκης, Παρασκευάς Μπισμπίκος και Γιώργος Φουρτούνης.

Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει στις νεαρές Εβελίνα Κρασούλη και Μαρίνα Χρυσάφη που θα αγωνιστούν με Peugeot 106 S16 και Citroen Saxo VTS αντίστοιχα.

Με Citroen Saxo VTS θα εκκινήσουν στην ανταγωνιστική Ν2, οι Ελευθέριος Δημητρόπουλος, Ανδρέας Ζαχαρόπουλος, Χρήστος Ντέκας και Αριστοτέλης Μπαρκονίκος.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Αυτοκίνητο